خانه
391K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۴:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #کوفته_ایزگارا_  (ترکی)  

    مواد لازم برای۱۰ نفر

    سیر رنده شده  ۳ حبه

    پیاز رنده شده  ۲ عدد

    فلفل دلمه ای قرمز رنده شده  ۱ عدد

    فلفل سبز خرد شده  ۱-۲ عدد

    گوشت چرخ کرده   ۱ کیلوگرم

    پودر فلفل قرمز   ۱/۲ قاشق چای خوری

    زیره سبز   ۱/۴ قاشق چای خوری

    سماق   ۱/۴ قاشق چای خوری

    زنجبیل   ۱ قاشق چای خوری

    نمک   ۱ قاشق چای خوری

    گشنیز خرد شده  ۱ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

    ۲- در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

    ۳-  از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می‌دهیم.

    ۴- سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30-20 دقیقه آن را می‌پزیم.

    سایر نکات:

    می‌توانید این کوفته را در ماهی‌تابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.

    می‌توان کوفته‌ها را در سس گوجه‌فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.

    در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم‌مرغ به مواد اضافه نمایید.

    خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان