خانه
388K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۶:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #بورک_ترکیه_ای

    برای تهیه این پیش غذای ترکیه ای نیاز به خمیر یوفکا داریم که به طور آماده در فروشگاههای مواد غذایی فروخته می شود.

    مواد لازم:

    خمیر یوفکا

    کالباس خرد شده

    قارچ خرد شده

    کره یا مارگارین

    پنیر پیتزا

    روغن برای سرخ کردن

    فلفل سیاه و قرمز

    آویشن و کمی زردچوبه

    طرز تهیه:

    ابتدا قارچها را با کره تفت داده و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم . بعد ورقه های یوفکا را باز کرده .اگر ورقه ها دایره باشد آن را به 8 قسمت تقسیم میکنیم . در هر قسمت در قسمت پهن تر مقداری کالباس خرد شده و قارچ وکمی پنیر پیتزا به صورت خطی گذاشته و بعد به صورت رولی می پیچیم . بهتر است مواد کم باشد تا رول نازک تر شود . در آخر رولها را در روغن سرخ کرده و زمانی که طلایی شد بردارید . حالا اماده سرو است . می توانید از مواد دیگر هم برای مغز آن استفاده کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان