دستور غذاهای ترکیه ای
نان پیده (ترکیه)
مواد لازم برای۲ نفر
آب گرم یا ( 1/2 شیر+1/2آب) ۱ فنجان
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
خمیر مایه ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۳ فنجان
نمک ۱ قاشق چای خوری
مواد برای رومال: 0
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
سیاه دانه (کنجد) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- خمیر مایه رو در آب ولرم حل می کنیم.
۲- آرد و نمک و شکر و روغن زیتون رو اضافه و مخلوط می کنیم.
۳- آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد.
۴- مواد رو به صورت توپی در میاریم روشو می پوشونیم تا 1 ساعت وربیاد.
۵- کف یک سینی فر رو کاغذ روغنی می کشیم و خمیر رو به ضخامت 1 سانت پهن می کنیم. بهتره خمیر رو در این حالت هم کمی استراحت بدیم.
۶- روی خمیر رو با انگشت کمی شکل میدیم( مثل نون بربری)
۷- زرده تخم مرغ رو هم می زنیم و با برس روی نان می مالیم. و سیاه دونه و کنجد روی اون میپاشیم.
۸- نان رو 25 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه می پزیم.
سایر نکات
نان پیده برای سفره افطار بسیار مناسب است.