خانه
387K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۸:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پلو چشم بلبلي ترکيه

    مواد لازم:

    ۱ ليوان چشم بلبلى

    ۲ ليوان برنج سبوس دار

    ۱عدد فلفل قرمزتند

    ۱ عدد فلفل دلمه اى قرمز

    ۱ عدد فلفل دلمه اى زرد

    ۲ قاشق غذاخورى کره

    ۳/۵ ليوان آب مرغ

    نمک وفلفل به مقدار لازم

    طرز تهيه:

    چشم بلبلى را با آب ولرم شسته بگذاريد بپزد

    برنج را شسته نيم ساعت در آب ولرم خيس دهيد

    فلفل ها را ريز خرد کرده با کره سرخ کنيد برنج را ابکش کرده با فلفل تفت دهيد(منظور از آبکش برنج  نيم پز نيست اصول پخت برنج در ترکيه مثل ايران نبوده آنها اول برنج را با کره يا روغن تفت داده بعد مثل برنج کته ميپزند، برنج را از آبى که درونش خيس خورده آبکش کنيد)

    دو دقيقه همراه فلفل ها تفت داده بعد آب مرغ و نمک را اضافه کرده بگذاريد جوش بيايد زير ظرف را بعداز جوشيدن کم کرده بگذاريد برنج بپزد نرم شود نزديک خاموش کردن زير ظرف چشم بلبلى ها  را اضافه کرده بعد از پنج دقيقه ظرف را از روى حرارت برداريد

    ظرف برنج را داخل حوله يا هر پارچه ضخيمى که موجود هست بپيچيد بگذاريد ده دقيقه با گرماى خودش دم بيايد

    بعد از اين زمان در ديس کشيده سرو کنيد

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان