فلافل ترکی
👈 مواد لازم برای چهار نفر:
🔸 یک لیوان نخود از شب قبل خیس شده
🔸 نصف لیوان آرد سوخاری
🔸 یک عدد پیاز متوسط
🔸 دو شاخه پیاز سبز
🔸 نصف دسته جعفری ☘
🔸 نصف دسته ریحان 🍃
🔸 یک چهارم دسته گشنیز
🔸 دو عدد فلفل سبز توپول
🔸 دو قاشق غذاخوری کنجد
🔸 نصف قاشق چایخوری زیره
🔸 نصف قاشق چایخوری زرد چوبه
🔸 نصف قاشق چایخوری ادویه کاری
🔸 یک قاشق چایخوری نمک
🔸 نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
🔸 یک ونیم لیوان روغن مایع برای سرخ کردن
🌟 طرز تهیه:
1⃣ برگ های گشنیز، جعفری، ریحان را جدا کرده و همراه با پیازچه ریز خرد کنید.پوست پیاز را نیز گرفته و تقریبا درشت خرد کنید.
2⃣ فلفل ها را نیز از وسط نصف کره و هسته هایش را درآورده وریز ریز خرد کنید.
3⃣ نخود های خیس شده در آب زیاد از شب قبل را به همراه سبزیجات خرد شده و پیازچه، پیاز، فلفل ها، آرد سوخاری، زیره، زردچوبه، کاری، نمک و فلفل سیاه را در کاسه اس بریزید و توسط همزن و یا خرد کن کاملا له کنید تا خمیری شود.
4⃣ روغن مایع را در قابلمه ای گود داغ کنید و از مواد کمی برداشته و در کف دستتان گرد کنید.
5⃣ فلافل ها را در روغن تا کمی رنگ بگیرند؛ سرخ کنید.فلافل های با قسمت بیرونی ترد و قسمت داخلی نرم حاضر است.
6⃣ همراه سالاد یا ماست یا سس های با طعم متفاوت برای عزیزانتون سرو کنید.