بورک پنیری
👈 مواد لازم برای 4 عدد:
🔸 دو عدد یوفکا
🔸300 گرم پنیر لور
🔸 نصف لیوان پنیر پیتزای رنده شده 🧀
🔸 یک عدد گوجه فرنگی متوسط 🍅
🔸 یک عدد فلفل دلمه زرد متوسط
🔸 یک عدد تخم مرغ
🔸 سه قاشق غذاخوری روغن مایع
🔸 یک قاشق غذاخوری ماست
🔸 یک چهارم قاشق چایخوری نمک
🔸 یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
🔸 نصف دسته جعفری برای سرو کردن ☘
🌟 طرز تهیه:
1⃣ برای تهیه مواد داخلی پنیری، پوست گوجه فرنگی را گرفته و نگینی خرد کنید و فلفل دلمه را از وسط نصف کرده و هسته هایش را برداشته و مانند گوجه فرنگی خرد کنید.
2⃣ حال پنیر لور و پنیر پیتزا و گوجه فرنگی، فلفل دلمه، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را خوب باهم مخلوط کنید.
3⃣ یوفکا ها را بر روی اوپن باز کرده و از وسط نصف کنید.
4⃣ ماست و روغن مایع را در پیاله ای هم بزنید و سپس بر روی یوفکاها بمالید.
5⃣ از مواد داخلی پنیری در وسط خمیر گذاشته و پخش کنید و از کناره ها به طرف داخل تا کرده و رول کنید.
6⃣ از مخلوط روغن پیاله کمی بر روی بورک ها بمالید و در تابه ای خیلی کم روغن ریخته و داغ کنید و در شعله متوسط هر دو طرف بورک را کمی سرخ کنید تا مختصر رنگ طلایی به خود بگیرد.
7⃣ در بشقاب سرو برای اینکه مواد داخلی بورک طبق عکس دیده شود از وسط برش دهید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و داغ سرو کنید.