چی کوفته (کوفته خام ترکی)
👈 مواد لازم برای چهار نفر:
🔸 250 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی
🔸 یک و نیم لیوان بلغور
🔸 یک عدد پیاز
🔸 چهار حبه سیر
🔸 چهار شاخه پیازچه
🔸 دو قاشق غذاخوری رب فلفل 🌶
🔸 یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 🍅
🔸 نصف دسته جعفری ☘
🔸 نصف لیوان روغن زیتون
🔸 نصف فنجان آب
🔸 یک عدد گوجه فرنگی رنده شده 🍅
🔸 یک عدد فلفل قرمز 🌶
🔸 یک عدد لیمو ترش 🍋
🔸 نصف فنجان پول بیبر( فلفل قرمز خرد شده)
🔸 یک قاشق مربا خوری نمک
🔸 یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
🔸 یک قاشق چایخوری زیره
🌟 طرز تهیه:
1⃣سیرها و پیاز را ریز ریز خرد کنید و سپس با پشت چاقویتان فشار دهید. پوست لیمو را به صورت دراز و نازک برش دهید و دقت کنید به قسمت زردش نرسد.
2⃣ هسته های فلفل قرمز را درآورده و در خرد کن به حالت پوره درآورید؛ پیازچه و جعفری ها را نیز خیلی ریز خرد کنید.
3⃣ گوشت چرخ کرده را دو بار از چرخ گوشت رد کرده و در یک سینی دندانه دار بگذارید.سیر و پیاز ریز خرد شده، رب فلفل، رب گوجه فرنگی، تکه های پوست لیمو، نمک، فلفل سیاه، زیره و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید.
4⃣ حال شروع کنید به ورز دادن خوب مواد به طوری که خوبه خوب به خورد هم بروند؛ دوستان دقت کنید که این غذای اصیل ترکیه با ورز دادن در فلفل زیاد به درجه پختن میرسد. بعد از ورز دادن با سلفون پوشانده و حدود یک ساعت صبر کنید.
5⃣ بعد از اتمام یک ساعت، پوست لیمو ها را از مواد بردارید و بلغور ها را بدون اینکه بشویید به مواد اضافه کرده و حسابی به مدت طولانی ورز دهید. 😜
6⃣ در حین ورز دادن؛ آرام آرام گوجه فرنگی رنده شده و پوره فلفل را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه دهید.
7⃣ پیازچه و جعفری ریز خرد شده را نیز اضافه کرده و آخر سر نیز آب و روغن زیتون را بریزید و ورز دهید.
8⃣ حال از مواد کوفته حاضر شده برداشته و در کف دستتان شکل دهید و با سبزجات دلخواه سرو کنید.