کوفته_ایزگارا_ترکی
مواد لازم برای۱۰ نفر
سیر رنده شده ۳ حبه
پیاز رنده شده ۲ عدد
فلفل دلمه ای قرمز رنده شده ۱ عدد
فلفل سبز خرد شده ۱-۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره سبز ۱/۴ قاشق چای خوری
سماق ۱/۴ قاشق چای خوری
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
گشنیز خرد شده ۱ پیمانه
طرز تهیه
۱- آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخکرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمهای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز میدهیم.
۲- در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه میکنیم.
۳- از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل میدهیم.
۴- سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30-20 دقیقه آن را میپزیم.
سایر نکات
میتوانید این کوفته را در ماهیتابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.
میتوان کوفتهها را در سس گوجهفرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.
در صورت دلخواه میتوانید یک تا دو عدد تخممرغ به مواد اضافه نمایید.
خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن میشود.