آدانا_کباب
#ترکیه_ای
مواد لازم
گوشت چرخكرده ۱ کیلو گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
فلفل دلمهای قرمز ۳ عدد
نمك و فلفل به مقدار لازم
پیاز بزرگ ۱ عدد
جعفری ۳ قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی ۳ عدد
سماق ۱ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
۱- گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رندهشده که آب آن گرفته شده است و نمک، فلفل سیاه و فلفل دلمهای نگینیشده مخلوط کنید و ورز دهید.
۲- آنها را به صورت سوسیس شکل دهید و در روغن سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن آنها گرفته شود.
۳- برای سالاد، پیازها را خلالی و گوجهفرنگی را به صورت نگینی همراه با سماق آب لیمو، نمک، جعفری، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.
۴- آنگاه می توانید کبابها را داخل نان مخصوص ترکیهای قرار دهید و روی آنها سالاد بریزید و به صورت لقمهای میل کنید.