بورك مرغ وقارچ
مواد لازم:
خمير آماده يوفكا ١ بسته
مرغ پخته شده و خرد شده ٣٠٠ گرم
قارچ ورقه شده و تفت داده شده. ٢٠٠ گرم
ذرت پخته شده ١ پيمانه
فلفل دلمه اى رنگى مكعبى ريز خرد شده ٣/٤ پيمانه
پياز داغ ٢ ق غ
رب گوجه فرنگى. ٢ ق غ
آب ليموترش تازه به ميزان لازم
جعفرى خرد شده ٤ ق غ
نمك و فلفل. به ميزان لازم
ماست ١ پيمانه
روغن زيتون. ١/٣ پيمانه
طرز تهيه :
ماست و روغن زيتون را با كمى نمك با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد ، در تابه اى كه گنجايش تمام مواد ميانى را داشته باشد مرغ و پياز داغ و قارچ و فلفل دلمه اى را با هم مخلوط كرده رب و ابليمو را اضافه كنيد نمك و فلفل را هم اندازه كرده و كمى مواد را با هم تفت دهيد در انتها ذرت و جعفرى را اضافه كنيد .
يك ورقه از خمير مثلثى يوفكا را روى سطح كار قرار داده و به وسيله برس روى آنرا به مخلوط ماست و روغن زيتون آغشته كنيد سپس يك لايه ديگر از خمير را نيز روى آن قرار داده و مجددا سطح خمير دوم را ماست و روغن بماليد . يك قاشق از مواد ميانى را روى قاعده مثلث قرار داده گوشه هاى آنرا به داخل جمع كرده و از پايين لوله كنيد سپس بورك را مانند حلزون به دور خود بپيچيد و در سينى چرب شده فر قرار دهيد . روى سطح بوركهاى پيچيده شده را ماست و روغن زيتون بماليد و به سليقه خود كنجد ، سياه دانه ، تخم خرفه و يا مغز تخمه آفتابگردان بپاشيد و در فر ١٨٥ درجه تا زمانى كه زير بوركها كاملا طلايى شود بپزيد.
نوش جان