سوسلو تاوک (مرغ سسی در فر )
غذای ترکیه ای
مواد لازم
• 1 عدد مرغ کوچک
• 4 قاشق غذاخوری ماست
• 1 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
• 1 عدد پیاز
• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• نمك، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن
طرز تهیه
1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
2. در یك كاسه بزرگ پیاز را رنده كنید. سپس ماست، رب گوجهفرنگی، روغن زیتون، نمك و ادویه های دلخواه را اضافه و مخلوط كنید تا یك سس یكدستی حاصل شود.
3. مرغ خرد شده را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس به همه جای مرغ ها برسد. سپس روی آنها پلاستیک بکشید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
4. مرغ ها را درون سینی بچینید و به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و طلایی شوند.