طرز تهیه قارچ با گوشت
مواد لازم :
5 عدد قارچ بسیار بزرگ 10 سانتی متر یا متوسط 10 قطعه
250 گرم گوشت گردن گوشت خوک یا شانه
100 گرم پنیر رنده شده روی یک رنده غلیظ
1 پیاز بزرگ
2 میخک سیر
2 قاشق مسطح آرد سوخاری
1 قاشق غذا خوری خامه 18٪ ضخیم
1 تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
مرزنجوش
سیر گرانول
1/2 قاشق غذاخوری فلفل
1/2 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری کره برای سرخ کردن
و همچنین :
پنیر 50 گرم که ضخیم رنده شده است
1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
طرز تهیه :
1. قارچ ها را تمیز کنید ، ریشه ها را بشویید و به آرامی برش دهید. کلاه های قارچ را نمک کنید و کنار بگذارید. پیاز و ریشه قارچ را درون مکعب های کوچک خرد کنید. کره را در یک ماهیتابه سرخ کنید ، پیازها را اضافه کنید ، سرخ کنید ، سپس سیر و خرد شده قارچ خرد شده را اضافه کنید تا سرخ شوند تا آب تبخیر شود ، خنک شود. گوشت پخته شده را به یک کاسه تبدیل کرده ، تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، سیر گرانول ، مرزنجوش ، خامه ، جعفری ، آرد سوخاری ، پنیر رنده شده ، ریشه قارچ سرد شده را با پیاز اضافه کنید. همه چیز را کاملاً مخلوط کنید.
2. کلاه های قارچ را با مواد آماده شده پر کنید ، داخل یک ظرف ضد آب با پروانه قرار دهید ، با فویل آلومینیومی بپوشانید ، داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه قرار دهید و 50 دقیقه بپزید
. سپس فویل را برداشته ، با پنیر ، جعفری بپاشید و 10 دقیقه دیگر بپزید.