ریتا ا :
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻧﺎﻧﺎﯾﯽ ﺟﻮﻥ
ﺍﺏ ﻭﻣﯿﺬﺍﺭﯼ ﺑﺠﻮﺷﻪ ﺑﻌﺪ ﻭﻟﺮﻡ ﺷﻪ ﯾﺎ ﺍﺏ ﺷﯿﺮ ﻣﯿﺮﯾﺰﯼ ؟
ﺑﻌﺪ ﻧﻤﮑﺶ ﮐﻢ ﻧﯿﺴﺖ ؟! ﺍﯾﻦ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺑﻄﺮﯼ ﯾﮏ ﻭﻧﯿﻢ ﻟﯿﺘﺮﯾﻪ ؟
بله عزیزم آب رو میزارم بجوشه و بعد جوری سرد بشه که وقتی انگشتت رو میکنی تو آب دستت نسوزه ولی گرماشو احساس کنی
عزیزم من یکبار دو قاشق ریختم خیلی خیلی شور شد... چون سرکه هم میریزی ب نظرم ی جورایی بد میشه
اما من همیشه نمکش رو مزه میکنم یعنی نمک و سبزی و همه چیو که ریختم درشو میبندم و به هم میزنم و بعد درشو باز میکنم و با انگشت آب رومزه میکنم و مزه نمک اون موقع میاد تو دستم، شما هم همینکارو بکن و اگر دیدی بی نمک هستش اضافش کن قربونت برم