خانه
38.1K

طرز تهیه خیارشور

  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۳/۲/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﺧﺐ ﻣﻨﻢ ﻫﻤﯿﻨﮑﺎﺭﻭ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﺍﺏ ﻭﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺟﻮﺷﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﮐﻪ ﮔﺮﻣﺎﺵ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺭﺳﯿﺪ ﺭﯾﺨﺘﻢ
    ﻭﻟﯽ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻥ :(
    ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﺗﻮ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻧﺬﺍﺷﺘﻢ ﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﺟﺎﯼ ﺧﻨﮏ
    ﺍﯾﺮﺍﺩ ﮐﺎﺭﻣﻮ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻢ !
    ﺷﻤﺎ ﺑﻌﺪ ﯾﮏ ﻫﻔﺘﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺭﺷﻮ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﯽ ؟
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان