خانه
7.11K

انواع غذا با سیب زمینی - آشپزی آسان با عکس

  • ۱۳:۵۱   ۱۳۹۸/۳/۷
    avatar
    کاربر جديد|65 |55 پست

    سیب زمینی پای اساسی اشپرخونه است. خیلی از غذا ها بدون حضور سیب زمینی معنا ندارند. در این تاپیک قصد دارم غذاهای مختلف که می توان با سیب زمینی درست کرد را برای شما ارائه کنم.

    لیست دستور تهیه غذا ها:

    * حلقه‌های پنیر و سیب زمینی

  • leftPublish
  • ۱۳:۵۲   ۱۳۹۸/۳/۷
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    حلقه های پنیر و سیب زمینی

    انواع غذا با سیب زمینی - آشپزی آسان با عکس

    آماده سازی این غذا کمی وقت و انرژی لازم دارد، اما این حلقه های سیب زمینی آغشته به خرده نان و پنیر بسیار خوشمزه اند.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    560
    پروتئین
    19 گرم
    کربوهیدرات
    55 گرم
    قند
    3 گرم
    چربی
    31 گرم
    چربی اشباع شده
    76 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 15 دقیقه
    پخت 65 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    3 عدد سیب زمینی بزرگ ، پوست کنده و ضخیم حلقه شده
    75 گرکم خرده ی مغز نان فید تازه
    40 گرم پنیر پارمزان رنده شده
    2/11 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
    2 عدد تخم مرغ ، زده شده
    روغن برای سرخ کردن غوطه ور
    پودر فلفل چیلی برای پاشیدن روی غذا (دلخواه )
    1-سیب زمینی ها را 10 تا 15 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم شوند .سپس آنها را آبکش کنید .
    2- خرده های نان ، پودر فلفل و پنیر را در یک کاسه خوب مخلوط کنید .بعد آنها را داخل یک بشقاب گود بریزید .تخم مرغ هم زده را نیز در یک بشقاب گود دیگر بریزید .
    3- سیب زمینی ها را اول داخل تخم مرغ زده شده و سپس درون مخلوط خرده نان و پنیر بزنید تا خوب روی سطح سیب زمینی را بپوشانند.
    4- روغن را در قابلمه بزرگی گرم کنید وبرش های سیب زمینی و پنیر را به تعدادی که هر بار در قابلمه جای می شوند ، به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند .
    5- بعد از برشته شدن سیب زمینی ها ،آنها را با یک کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کنید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن آن را به خود جذب کند .مواد سرخ شده را تا آماده شدن بقیه مواد گرم نگه دارید .
    6- سیب زمینی های پنیری را به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل کرده و در صورت تمایل روی آن مقداری پودر فلفل بپاشید و بلافاصله سرو نمایید .

    توصیه سر آشپز
    شما می توانید سیب زمینی های حلقه شده را پس از فروبردن در مخلوط پنیر و خرده های نان، تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید

    حلقه‌های پنیر و سیب زمینی
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۷/۳/۱۳۹۸   ۱۴:۳۱
  • ۱۶:۰۹   ۱۳۹۸/۳/۷
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51237 |36302 پست
    سلام آقای سام به جمع ما خوش اومدید .
    من یه بار یه مدل غذایی که با سیب زمینی آب پز درست میشد پختم و احساس کردم به خاطر آب پز شدنِ سیب زمینی و بعد سرخ کردنش میزان جذب روغنش چند برابر شد و چون شخصا باید میزان کلسترول خونم رو کنترل کنم از اون به بعد دیگه غذاهای این چنینی درست نکردم .با توجه به اینکه اینجور غذاها اصولا خیلی خوشمزه هستن راهی هست که بشه میزان جذب روغنشون رو کمتر کرد ؟
  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۸/۳/۸
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست
    زیباکده
    آهو : 
    سلام آقای سام به جمع ما خوش اومدید .
    من یه بار یه مدل غذایی که با سیب زمینی آب پز درست میشد پختم و احساس کردم به خاطر آب پز شدنِ سیب زمینی و بعد سرخ کردنش میزان جذب روغنش چند برابر شد و چون شخصا باید میزان کلسترول خونم رو کنترل کنم از اون به بعد دیگه غذاهای این چنینی درست نکردم .با توجه به اینکه اینجور غذاها اصولا خیلی خوشمزه هستن راهی هست که بشه میزان جذب روغنشون رو کمتر کرد ؟
    زیباکده

    ممنونم که مورد توجه شما قرار گرفته.
    برای اینکار باید چند نکته را توجه نمائید:
    سیب زمینی را خلال کرده و فقط 5 تا 6 دقیقه در آب جوش بیندازید. مثل برنج ابکش شود. آب سرد روی انها بریزید. در روغن کم سرخ کنید.

    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۸/۳/۱۳۹۸   ۱۱:۵۶
  • ۱۲:۱۷   ۱۳۹۸/۳/۱۲
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    سیب زمینی برشته

    انواع غذا با سیب زمینی - آشپزی آسان با عکس

    سیب زمینی به روش های گوناگونی پخته می شود، اما این شیوه برای کنار کباب یا غذاهای کبابی بسیار مناسب است.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    417
    پروتئین
    3 گرم
    کربوهیدرات
    20 گرم
    قند
    1 گرم
    چربی
    33 گرم
    چربی اشباع شده
    10 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 15 دقیقه
    پخت 20 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    450گرم سیب زمینی با پوست ،خوب شسته شده

    40 گرم /3 قاشق غذاخوری کره ،آب شده

    3 قاشق غذا خوری آویشن تازه ،خرد شده

    مواد لازم برای تهیه سس مایونز لیمویی:

    2 عدد تخم مرغ ، زده شده
    2 قاشق چایخوری آب لیمو ترش

    یک عدد پوست رنده شده لیمو ترش

    یک حبه سیر له شده

    کمکی پودر فلفل پاپریکا، نمک و فلفل

    1- سیب زمینی ها را به ورقه های کلفت یک سانتیمتری حلقه کنید .
    2- سپس آنها را به مدت 5 تا 7 دقیقه در قابلمه حاوی آب جوش بپزید .سیب زمینی ها نباید نرم شوند و بهتر است کمی سفت بمانند .سپس آنها را با یک کفگیر از آب جوش بیرون آورید و آبکش کنید .
    3- کف سینی فر را با فویل آشپزخانه بپوشانید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید .
    4- کره آب شده را با یک قلم مو روی ورقه های سیب زمینی بمالید و مقداری آویشن خرد شده روی آنها بپاشید .سپس کمی نمک و فلفل بیافزایید .
    5- گریل فر (شعله بالای فر ) را روشن کنید و سینی را داخل فر روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه ،قرار دهید .سیب زمینی ها را یکبار پشت و رو کنید تا دو طرف سیب زمینی ها خوب سرخ شوند .
    6– در همین فاصله ، سس مایونز لیمویی را آماده کنید . سس مایونز آب لیمو ،پوست لیمو ، سیر ،پودر فلفل پاپریکا ،نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه ی کوچکی بریزید و مخلوط کنید .
    7- هنگام سرو ، روی سیب زمینی ها کمی پاپریکا بپاشید و بلافاصله با مایونز سرو نمایید .
    توصیه سر آشپز
    شما می توانید سیب زمینی های حلقه شده را پس از فروبردن در مخلوط پنیر و خرده های نان، تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید

    سیب زمینی برشته
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۱۲/۳/۱۳۹۸   ۱۲:۲۱
  • ۱۳:۳۱   ۱۳۹۸/۳/۱۲
    avatar
    diba39
    یک ستاره ⋆|2520 |1313 پست
    زیباکده
    سام شف : 

    سیب زمینی برشته

    زیباکده

    سلام ...

    اتفاقا من سیب زمینی برشته رو دیشب درست کردم خیلی خوشمزه بود .ولی بدون سس مایونز چون  از سس مایونز فقط تو سالاد الویه استفاده میکنم .

    من سیب زمینی ها رو با پوست تو اب گذاشتم پختش سینی فر و چربش کردم و گذاشتم تو سینی بعد کره اب شده با قلمو کشیدم روش و نمک و فلفل البته اصلا حواسم به آویشن نبود که حتمن دفعه بعد استفاده میکنم .

    از پودر سیر هم حتمن دفعه بعد استفاده میکنم .

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۲/۳/۱۳۹۸   ۱۴:۱۰
  • leftPublish
  • ۱۴:۱۳   ۱۳۹۸/۳/۱۲
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست
    زیباکده
    diba39 : 
    زیباکده

    از پودر سیر هم حتمن دفعه بعد استفاده میکنم .

    زیباکده

    درود بر شما
    دقیقا اضافه کردن هر چیزی مثل پودر سیر به علائق شخصی بستگی داره. حتی میزان فلفل و سایر ادویه ها.

    دفعه بعد عکسشو بگیرید و اینجا درج کنید . .

  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۸/۳/۱۲
    avatar
    diba39
    یک ستاره ⋆|2520 |1313 پست
    حتما درست کردم عکسشو میزارم
    من تو یه کلیپ دیدم دیشب درست کردم .امروز وقتی که اومدم سایت دیدم شما هم گداشتید .مرسی
  • ۱۷:۱۹   ۱۳۹۸/۳/۲۸
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    سیب زمینی و سالاد تربچه

    انواع غذا با سیب زمینی - آشپزی آسان با عکس

    سیب زمینی ها با خردل و سبزی های معطر طعم می گیرند و سالاد رنگارنگ تربچه همراه  بی نقصی برای سیب زمینی ها در این غذا به شمار می رود.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    140
    پروتئین
    3 گرم
    کربوهیدرات
    20 گرم
    قند
    3 گرم
    چربی
    6 گرم
    چربی اشباع شده
    1 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 50 دقیقه
    پخت 20 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    500 گرم سیب زمینی تازه یا سیب زمینی  استامبولی ،شسته شده ،دو نیم شده 
    75 گرم خرده ی مغز نان فید تازه

    1 عدد خیار نازک حلقه شده 

    2 قاشق چایخوری نمک 

    یک دسته تربچه، نازک حلقه شده 

    مواد لازم برای تهیه سس سالاد: 

    یک قاشق غذا خوری خردل

    2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

    یک قاشق غذاخوری سرکه سفید

    2 قاشق غذاخوری مخلوط سبزی های معطر خرد شده
    1- سیب زمینی ها را به مدت 10تا 50 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند .سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید .
    2- در همین فاصله ، خیارها را داخل یک بشقاب پخش کنید و روی آنها نمک بپاشید و کنار بگذارید .پس از 30 دقیقه آنها را زیر آب سرد بگیرید و خشک کنید .
    3- خیار و تربچه را بصورت تزیینی داخل بشقاب  مخصوص پذیرایی بچینید و سیب زمینی ها را وسط آنها بگذارید .
    4- در یک کاسه کوچک، تمام مواد سس سالاد را مخلوط کنید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا ٌ یکدست شوند .سپس سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو ،آن  را داخل  یخچال بگذارید تا سرد شود .

    توصیه سر آشپز
    خیار ، نه تنها ظاهر و رنگ زیبایی به این سالاد می دهد بلکه تازگی خاصی به آن می بخشد .
    خیار ها را نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود .قبل از افزودن به سالاد ، آن را کاملاٌ بشویید تا شوری آن از بین برود .

    حلقه‌های پنیر و سیب زمینی
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۲۸/۳/۱۳۹۸   ۱۷:۵۰
  • ۱۵:۱۴   ۱۳۹۸/۴/۲۲
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    پاته لوبیا و سیب زمینی

    انواع غذا با سیب زمینی - آشپزی آسان با عکس

    اگر غذا ساز ندارید یا ترجیح می دهید مواد خیلی له نشوند بهتر است آنها را با پشت چنگال له کنید.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    94
    پروتئین
    6 گرم
    کربوهیدرات
    17 گرم
    قند
    5 گرم
    چربی
    1 گرم
    چربی اشباع شده
    2 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 5 دقیقه
    پخت 10 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    100گرم سیب زمینی ،نگین خرد شده

    225 گرم کنسرو لوبیا ها مانند لوبیا سفید ،لوبیا قرمز و غیره ...آبکش شده

    یک حبه سیر له شده

    2 قاشق چایخوری آب لیمو

    یک قاشق غذا خوری گشنیز تازه ،خرد شده

    2 قاشق غذاخوری ماست ساده کم چرب

    گشنیز تازه ی خرد شده برای تزیین
    1-سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید  تا نرم ترد شود .آنها را خوب ابکش کنید و با گوشتکوب یا پوره کن له نمایید .
    2-
    سیب زمینی ها را داخل غذاساز یل مخلوط کن بریزید و لوبیاها ،سیر ،آب لیمو و گشنیز تازه را به آن اضافه کنید.
    3-
    نمک و فلفل را بیافزایید و یک دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید  تا پوره ی کاملا صاف و یکدستی آماده شود .همچنین می توانید کواد را با هم مخلوط کرده ، سپس آنها را بکوبید و پوره کنید .
    4-
    مخلوط مواد را داخل یک کاسه بریزید و ماست را به آن اضافه کنید .پوره را بچشید و چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید .
    5-
    پاته را با قاشق  داخل دیس مخصوص پذیرایی بریزید و با گشنیز خرد شده تزیین  کنید .آنها را بلافاصله سرو نمایید و یا مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد و خنک شوند .


    توصیه سر آشپز
    این پاته بسیار سریع آماده می شود و تا دو روز قابل نگهداری در فریزر است .آن را روی نان تست کوچک ، نان برشته ملبا یا سبزیجات خام سرو  می کنند.

    حلقه‌های پنیر و سیب زمینی
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۲۲/۴/۱۳۹۸   ۱۵:۴۱
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۸/۸/۱۰
    avatar
    benyamin3199
    کاربر جديد|49 |140 پست

    سلام اقای سام بابت اشپزی خوب وساده ودر حین فوق العاده خوشمزه تان ممنون 

    اموزشتان خیلی برام جالب بود امیدوارم ادامه داشته باشه

    معذرت میخوام اگه ممکنه غذاهایی یاد بدین که مخصوصا بچه های بد غذا بتونن بخورن چون بچه های من خیلی بد غذا هستند ودر غذاهایی که پیاز یا گوجه باشن ویاحبوبات داشته باشه اصلا نمیخورن اگه غذاهایی یاد بدین که این مواد را بشه داخلش استفاده کرد ممنون میشم

    ویرایش شده توسط benyamin3199 در تاریخ ۱۰/۸/۱۳۹۸   ۱۴:۵۵
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان