1- سیب زمینی ها را به مدت 10تا 50 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند .سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید .
2- در همین فاصله ، خیارها را داخل یک بشقاب پخش کنید و روی آنها نمک بپاشید و کنار بگذارید .پس از 30 دقیقه آنها را زیر آب سرد بگیرید و خشک کنید .
3- خیار و تربچه را بصورت تزیینی داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و سیب زمینی ها را وسط آنها بگذارید .
4- در یک کاسه کوچک، تمام مواد سس سالاد را مخلوط کنید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا ٌ یکدست شوند .سپس سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو ،آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود .
توصیه سر آشپز
خیار ، نه تنها ظاهر و رنگ زیبایی به این سالاد می دهد بلکه تازگی خاصی به آن می بخشد .
خیار ها را نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود .قبل از افزودن به سالاد ، آن را کاملاٌ بشویید تا شوری آن از بین برود .