یک لیوان باتر میلک(buttermilk):
جایگزین: یک لیوان شیر+یک قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید(برای 10 دقیقه به مخلوط استراحت دهید) ، و یا یک لیوان ماست ساده
خامه ترش(Sour cream): یک لیوان
جایگزین:یک لیوان ماست ساده
جایگزین:سه چهارم لیوان شیر یا ماست ساده+ هفتاد و پنج گرم کره آب شده
پنیر ماسکارپونه(برای تیرامیسو):یک لیوان
جایگزین:سه چهارم لیوان پنیر خامه ای+ یک چهارم لیوان خامه
ملاس (Molasses): یک لیوان
جایگزین:یک لیوان عسل
جایگزین:سه چهارم لیوان شکر قهوه ای حل شده در یک چهارم لیوان آب
شکر قهوه ای: یک لیوان
جایگزین:یک لیوان شکر سفید
جایگزین:یک لیوان شکر سفید+ یک چهارم لیوان عسل
شکلات شیرین نشده(unsweetened chocolate):سی گرم
جایگزین:سه ق غ پودر کاکائو + 14 گرم کره یا روغن مایع
کرم تار تار: نصف قاشق چایخوری
جایگزین:نصف قاشق چایخوری سرکه سفید یا آبلیمو
self raising flour
ترکیبی است از موادی که آرد و سبک تر میکنن و باعث آزاد کردن دی اکسید کربن داخل مایه میشن .. هنگام پختن نان یا کیک یا شیرینی فطیر نمیشه و پف میکنه .
اگه این آرد به طور آماده در دسترست نیست , میتونید یک پیمانه از آرد ساده رو با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین جایگزین کنید .