خواص تخم شربتی!!! تخمشربتی در حقیقت دانههای گیاه ریحان است که به علت داشتن ترکیبات موسیلاژی (لعابدار) بهصورت محلول در آب (شربت) استفاده میشود. لعاب این دانهها پس از جذب آب به صورت ژلهای درمیآید که میتواند برای رفع عطش مورد استفاده قرار گیرد. تخم شربتی در طب سنتی ایران بهعنوان رافع التهابات دستگاه و مجاری ادرار استفاده بسیار داشته است.تخم شربتی خواص بی شماری دارد که ۱۰ خواص آن را در ادامه میخوانید
یک – کم کردن وزن بدون گرسنگی کشیدن
تخم شربتی بدلیل حالت ژلاتینی خود انسان را تا مدتها سیر نگهمیدارد. چون دانه های ژلاتینی آن از آب درست شده، هیچ کالری ندارد و چون آب آن به مدت طولانی داخل دانه ها حتی درون بدن باقی میماند، باعث میشود که بدن احساس سیری کند. پس به جای خوردن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، چرا از تخم شربتی استفاده نشود
دوم -نگهداشتن فشار خون متعادل
فشار خون انسان ممکن است بعد از غذا بخصوص اگر غذاهای پر نشاسته خورده شود، بالا میرود و باعث احساس خستگی و کمبود انرژی میگردد. با متعادل نگهداشتن فشار خون، نه تنها شانس مبتلا شدن به بیماری دیابت کم میشود، بلکه انسان در طول روز انرژی متعادلی خواهد داشت. اگر شما تخم شربتی را با غذای خود بنوشید، خاصیت ژله بودن آن، باعث میشود که مواد نشاسته ای به تدریج شکر موجود در خود را آزاد کنند و به این ترتیب شما به طور تدریجی انرژی متعادل در طول روز خواهید داشت
سوم – از ورم معده و دیگر ناراحتی های معده جلوگیری میکند
چهارم – دارای مقدار فراوانی روغن اومگا۳ میباشد.
چهارم – تخم شربتی به شما انرژی فراوانی میبخشد برای تمام طول روز
پنجم – تخم شربتی دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدانت میباشد که شما را جوان نگهمیدارد
ششم – تخم شربتی دارای مقدار فراوانی پروتئین میباشد
هفتم – تخم شربتی دارای مقدار زیادی کلسیم میباشد
هشتم – دارای یک ماده معدنی میباشد به نام بورون که باعث میشود انتقال کلسیم به استخوانها میشود
نهم -دارای مقدار زیادی پتاسیم میباشد
دهم -دارای مقدار زیادی آهن میباشد