دسر خونگی بدون ژلاتین
مواد لازم:
نشاسته 5 قغ سرپُر
شیر 5 لیوان
شکر 8 قغ
گلاب 1 قغ
تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه:
نشاسته رو در یک لیوان شیر سرد مخلوط و صاف میکنیم، تخم مرغ را هم میزنیم، همراه نشاسته حل شده به بقیه شیر اضافه میکنیم، شکر و گلاب را افزوده و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا از گوشه ها شروع به جوشیدن کند و به غلظت مناسب برسد...
مایه رو داخل قالب چرب شده میریزیم و میزاریم تو یخچال به مدت پنج تا شش ساعت که کاملاً سرد شود بعد بر میگردونیم و به دلخواه تزیین میکنیم...
میتونید لایه لایه با ژله هم بزارید...
البته من تو قالب قلب و با استفاده از ژله و شکلات یه ایده برای والنتاین گذاشتم...
مطمئن باشید اصلاً طعم تخم مرغ رو احساس نمیکنید...