۱۰:۵۶ ۱۳۹۲/۳/۷
کارشناسان بينالمللي طي تحقيقات خود در خصوص تاثير کافئين بر عملکرد خاص مغز، به نتايج مهمي دست يافتند که شرح کامل آنها در مجله آلزايمر منتشر شده است...
خلاصه اين نتايج به شرح زير است:
1- کافئين تاثير مثبتي بر قدرت درک و نيروي حافظه دارد و به انسان توانايي ميدهد تا کارهاي پيچيده را به خوبي به انجام برساند.
2- بين مصرف کافئين و بروز بيماري پارکينسون رابطه عکس وجود دارد، به عبارتي ديگر، کافئين از احتمال بروز بيماري پارکينسون پيشگيري ميکند.
3- مصرف مقدار متعادل کافئين، اختلالات شناختي در رابطه با افزايش سن و نيز بروز بيماري آلزايمر را کاهش ميدهد.
4- کافئين با ايجاد تعادل در عملکرد مغز، از نقايص حرکتي و نيز زوال عقل پيشگيري ميکند.
تحقيقات ديگر نشان داده است:
5- کافئين احساس خوب بودن، شادي، انرژي، هشياري و اجتماعي بودن را در فرد تقويت ميکند.
6- کافئين تحمل انجام حرکات ايروبيک را افزايش ميدهد.
7- مصرف کافئين منجر به کاهش احتمال ابتلا به ديابت نوع 2 ميشود.[قهوه در برابر ديابت ]
8- قهوه داراي مقدار زيادي آنتياکسيدان است. آمريکاييها 1,299 ميليگرم آنتياکسيدان از 1.64 فنجان قهوه خود در روز دريافت ميکنند.
نزديکترين رقيب قهوه، چاي است که داراي 294 ميليگرم آنتياکسيدان است و پس از آن موز با 76 ميليگرم، لوبياي خشک با 72 ميليگرم و ذرت با 48 ميليگرم در رديفهاي بعدي جاي دارند.