خانه
81K

آشنایی با غذاهای محلی

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۲/۱۲/۲۰
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     دوستان عزیزم در تعطیلات عید معمولا همه ما به شهرهای مختلف سفر می کنیم و دوست دارید غذای محلی آن شهر را امتحان کنیم.
    بیایید در اینجا غذاهای محلی که می شناسیم معرفی کنیم و اگر رستورانی که در آن شهر این غذا را به خوبی درست می کند را بنویسیم.
  • leftPublish
  • ۲۰:۰۹   ۱۳۹۳/۳/۵
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    زیباکده
    آزیناز : 

    ما تو شمالیم کما اینجا میشه پیدا کرد ؟
    زیباکدهسلام عزیزجان

    سوال کردم میگن نه کما محصول خراساناته متاسفانه فقط

    ایشالا یه سر بیاین براتون درست میکنم
  • ۱۲:۱۷   ۱۳۹۸/۸/۸
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه کاچی مجلسی
    .
    آرد سفید گندم یک لیوان
    نبات آسیاب شده 3/4 لیوان(یا شکر یا عسل)(من شکر زدم)
    روغن حیوانی یا جامد نصف لیوان
    کره یه بسته 100 گرمی
    آب 4 لیوان
    گلاب نصف لیوان
    زعفران دم کرده مقدار لازم
    عرق هل نصف فنجان(اختیاری)
    عرق دارچین نصف فنجان(اختیاری)
    خلال بادام و پسته خیس کرده(مقدار لازم . اختیاری)
    پودر هل یک قاشق چای خوری
    پودر دارچین مقدار لازم
    .
    (مقدار روغن و کره رو میتونید کمتر کنید مشکلی پیش نمیاد)👉
    .
    طرز تهیه.
    .
    1. روغن و کره را در یک قابلمه ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم.
    .
    2. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود و به رنگ دلخواهتون دربیاد.
    .
    3. بعد قابلمه را از روی حرارت برمی داریم
    .
    4. نبات کوبیده شده یا شکر را با آب روی حرارت می گذاریم بجوشد. تا زمانی که شکر یا نبات حل بشه کافیه. زیاد نجوشونید. سپس اگر لازم بود آن را از صافی رد کنید. زعفران و پودر هل و گلاب و عرق هل و دارچین را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم

    5و 6 . شربت آماده شده را کم کم به آن اضافه می کنیم
    .
    8و 7. با همزن دستی مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود.
    .
    9. خلال بادام و پسته را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم و دم میگذاریم تا کاچی جا بیفتد.
    .
    میتونید مقدار روغن و کره رو کمتر کنید.
    این مقدار شیرینیش اندازه است.
    اگه دوست داشتید شما بیشترش کنید.
    مواردی هم که نوشتم اختیاری میتونید حذف کنید.
    اگر سفت شد میتونید بهش آب جوش کم کم اضافه کنید.
    هرچقدر ارد رو بیشتر تفت بدید کاچی تیره تر میشه

    آشنایی با غذاهای محلی
  • ۱۳:۱۶   ۱۳۹۸/۸/۱۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    لوبیا پلو با چشم بلبلی  یا پلو شوشتری  
    .

    .
    مواد لازم :

    3یا 4 پیمانه برنج
    لوبیا چشم بلبلی دو لیوان که باید از قبل بپزینش
    .
    شوید تازه البته با خشک هم میشه درست کرد
    .
    دارچین زعفرون زردچوبه .

    برنج رو خیس کنید و بزارید با نمک بمونه چون باید آبکش بشه بعد آب رو گرم کنید برنج رو داخلش بریزید وقتی برنج کمی حرارت خورد یا به اصطلاح مثل کرم رو آب امد لوبیا که از قبل پختین رو به همراه شوید تازه اضافه کنید
    .
    بعد آبکش کنید و لایه لایه همراه دارچین و شوید بریزید تو قابلمه و بعد روش رو آب روغن بریزید و بزارید دم بکشه
    .
    بعد از اون با مرغ یا گوشت چرخ شده میل کنید و لذت ببرید

    آشنایی با غذاهای محلی
  • ۱۱:۲۲   ۱۳۹۸/۸/۱۸
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه پلو با هویج | هویج پلو 

    روش پختش هم به سبک من خیییلی آسونه، (برای دو نفر) دو سه تا هویج متوسط رو خلالی برش زده و تو روغن سرخ کنین، نصف سینه‌ی مرغ رو به صورت تکه‌های کوچیک و باریک برش زده و با کمی نمک و مقادیر دست و دل‌بازانه‌ای زعفرون نم‌شده مزه‌دارشون کنین. مرغ‌ها رو تو همون روغن هویج سرخ کنین و کنار بذارین

    تو این فاصله آب برنج رو هم بذارین و برنجتون رو بپزید و آبکش کنین. مقادیر دست و دلبازانه‌ای زرشک رو بشورین و آبکش کنین و به همراه کمی شکر و گلاب و با روغن خیلی کم تفت بدین و کنار بذارین

    حالا ته قابلمه‌تون ته دیگ دلخواهتونو بذارین (نون یا سیب‌زمینی) و بعد لایه لایه برنج و هویج و مرغ و زرشک بریزین، در نهایت یه مقدار زعفرون دم کشیده رو هم بریزین رو برنج و بذارین بپزه.

    بعد از پخت هم روش روغن (بهتر از اون کره یا روغن حیوانی ) بدین و همش بزنین و مواد رو با برنج مخلوط کنین، خیلی

    آشنایی با غذاهای محلی
  • ۱۱:۵۳   ۱۳۹۸/۸/۱۹
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    خورشت ترش واش | غذای  شمالی

    اول یه پیاز متوسط و رنده کردم و به همراه دو حبه سیر رنده شده و زردچوبه تفت دادم بعد تکه های مرغ و اضافه کردم و یه کوچولو فلفل سیاه ریختم و یکم که مرغا سرخ شدن یه قاشق چایخوری رب انار ریختم و تفت دادم و بعدم سبزی ترش واش و اضافه کردم و گذاشتم یکم با هم تفت بخورن بعد آب ریختم و گذاشتم ریز ریز بپزه و جا بیفته بادمجون و گوجه هم جدا سرخ کردم و کنارش گذاشتم☺
    بچه ها سبزی من آماده بود و سرخ هم شده بود
    بچه ها معمولا سبزیش ترکیب ایناست 👇
    ترش واش _ گشنیز _ نعناع _ تره _ چوچاق _ جعفری _ اسفناج

    آشنایی با غذاهای محلی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان