طرز تهیه ژله رولی
من برای این ژله،اول ژله رولی رو درست کردم
ژله_رولی: برای هر بسته ژله (من ژله انگور استفاده کردم) یک پیمانه آب جوش (۲۰۰میلی لیتر) روی ژله ریخته و روی بخار آب میدیم تا ذرات ژله کاملا حل شن.
کمی که از حرارت افتاد نصف پیمانه بستنی به آن اضافه و با ژله کمی مخلوط کرده،
زیاد به هم نزنید تا در آخر حالت سایه روشن داشته باشه.
کف سینی 20*30 رو سلفون میزاریم نیاز ب چرب کردن سلفون نیست.(اگه سینی کوچیکتر باشه ژله میشکنه) ژله رو روی سینی ریخته
سینی را درون یخچال به مدت ۳۰_۴۵ دقیقه قرار میدیم تا ببندد سپس از طول برش زده و رول میکنیم.
اگر بخواهید لبه های گلبرگ حالت دالبر پیدا کنه، یک طرف برشها به شکل دالبر برش بزنید.
ژله ضخیم نباشه چون موقع رول کردن ترک میخوره و مقدار آب و بستنی کم یا زیاد نشه.
مدت گذاشتن در یخچال نیز به اندازه باشه چون اگر بیشتر از حد باشه و ژله خیلی سفت شه باز ترک میخوره.
برای مرحله دوم کار: ژله لیمو و نعنا رو معمولی درست کردم. توی لیوان مورد نظرم ریختم،و به صورت کج در یخچال گزاشتم تا نیم بند شه.
بعد ژله بستنی آلوورا درست کرده (یک بسته ژله آلوئورا رو با دو لیوان آب جوش ترکیب کرده خنک ک شد بهش نصف لیوان بستنی وانیلی یا خامه زده شده اضافه کرده خوب مخلوط کرده تا بستنی ب خورد ژله بره) روی ژله لیمو و نعنا میریزیم. باز به صورت کج(لیوان ها رو تا آخر کار سعی کنید تکون ندید) میزاریم یخچال تا نیم بند شه . حالا ژله رولی رو روی ژله بستنی آلوئورا قرار میدیم،بعد روش کمی ژله آلوئورا معمولی ک خنک شده، رو ریخته ،دوباره میزاریم یخچال تا ببنده 😊 ب همین راحتی ب همین خوشگلی
دلايل شكسته شدن ژله رولى:
1-پهن برداشتن ژله
2-زیاد گذاشتن ژله در یخچال قبل از رول کردن ژله
نكاتى كه بايد رعايت كنيد: -بستنی در دمای اتاق باشد تا کاملا باز شود -بستنی را زیاد هم نمیزنیم در حدی که فقط با ژله مخلوط شود کافیست
-اگر ژله سرد شود ،ژله رولیه ما دو رنگ نمیشود
-انتخاب سینی مناسب تقریبا اندازه 20در30 -سینی را در یک سطح صاف در یخچال قرار دهید بعد مواد را داخل سینی بریزید
-زمان کافی برای گرفتن ژله در یخچال 45دقیقه است با انگشت امتحان کنید اگر انگشت روی ژله فرو نرود در همین حد کافیست وژله اماده برای رول کردن است