خانه
8.28K

آموزش درست کردن سبد نان

  • ۱۱:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    آموزش درست کردن سبد نان

    ایده ای جالب برای وقتی که مهمون دارید

    آموزش سبد نان :

     

     

    مواد لازم براى تهيه خميرنان :

     

     

    آرد               به مقدار لازم 

    پودر خمير مايه فورى       ١٠گرم (معادل ١قاشق غ خ)

    شكر             ٢قاشق سوپ خورى 

    وانيل            ١قاشق مربا خورى 

    تخم مرغ          ١عدد

    شيرولرم            نصف ليوان 

    نمك                   ١پنس(بين انگشت اشاره و شصت ميشه ) 

    روغن مايع             ١قاشق غذاخورى 

     

    براى رومال كردن روى خمير:  

     

         تخم مرغ           ١عدد

     

        وانيل              ۱قاشق چایخوری

     

    زعفران حل شده          ۱قاشق چایخوری

     

     

    طرز تهيه :

     

     

    ابتدا خمير مايه فورى (نيازى نيس جدا عمل بياريد) ، شكر ، نمك و شير رو باهم مخلوط ميكنيد .

     

    بعد تخم مرغ رو اضافه مى كنيد و كم كم آرد را اضافه مى كنيد و با قاشق مخلوط ميكنيد مقدارى خمير شكل گرفت روى سطح كار قرار داده و شروع به ورز دادن مى كنيد تا حدى ارد اضافه مى كنيد كه خمير به دست نچسبد روغن را كم كم به دستتان مى زنيد و خمير رو ورز ميديد.

     

    بعد خمير را در ظرفى قرار داده به مدت ١يا٢ساعت استراحت داده تا حجم خمير دو برابر شود .

     

    سبد رو به ۲ روش میتونین درست کنید : 

     

    روش اول : 

     

    خمیر را با وردنه صاف میکنیم و بعد پشت قالب تارت پهن میکنیم . و برای دسته هم خمیر را برش زده به صورت راه راه و گیس میکنیم و

     

    بعد یک سیخ رو نیم هلال میکنیم و گیس رو می چسبونیم به سیخ و بعد در فر میذاریم .

     

     

    روش دوم : 

     

     خمير را روى سطح كار آرد پاشى كرده قرار داده و خمير را با وردنه پهن مى كنيد و با رول بر (مخصوص خمير )را به شكل نوار هاى باريك برش میدهید.

     

    خوب حالا خمير اماده كار شده .

     

    هر ظرفى كه دوست داريد رو انتخاب مى كنيد و دور تا دور ظرف مورد نظرتون رو فويل قرار مي کشید .

     

    و از انتهاى ظرف نوار خمير را لبه انتها ى ظرف قرار داده و ابتدا خمير را به انتها وصل ميكنيد .

     

    اين نوار هاى خمير را به ترتيب و با فاصله مورد نظرتون قرار ميديد .

     

    بعد از تمام شدن نوار هاى دور ظرف حالا نوبت روى كار به صورت عمودى مى شويم .

     

    نوار هاى خمير را با فاصله بازم از انتهاى كار روى خمير كه قبل قرار داديد قرار ميديد و با انگشت روى هر بند زيرين خمير فشار مى ديد تا كامل به خمير زير بچسبد.

     

     بازم با فاصله دور تا دور ظرف را نوار خمير مانند تصوير انجام مى دهيد حالا سبد اماده شده و آروم ظرف داخل را از فويل جدا مى كنيد  و سبد را كه روى فويل هست را داخل سينى فر قرار مى ديد ...

     

    حالا مقدارى از خمير را به شكل مستطيل كو چك بريده وسط خمير را جمع مى كنيد و يك نوار خيلى كوچك وسطش قرار داده و دو سر خمير از زير بهم وصل مى كنيد اينم پاپيون سبد ...

     

    حالا از خمير اضافه سه گلوله به اندازه گردوه كمى بزرگ تَر درست مى كنيد و به شكل نوار هاى لوله اى درست مى كنيد و لبه سه نوار را بهم وصل مى كنيد و مانند گيس مى بافيد .

     

    مقدارى از فويل را به شكل نوار بلند درست مى كنيد لبه فويل را مقدار تا كرده و شكل نيم دايره فرم ميديد و گيس خمير رو روش قرار داده تا زمان پخت شكل و فرم خودشو نگه داشته باشه و یا میتونین سیخ کباب رو به صورت نیم هلال در آورده و گیس خمیر رو روش میفرم میدیم .

     

    بعد داخل سينى فرقرارداده .

     

    يك عدد تخم مرغ را با وانيل و زعفران خوب مى زنيد و با قلم روى تمام خمير مى ماليد البته آروم .

     

     بعد داخل فر كه ١٥ دقيقه قبل با درجه ١٨٠ گرم كرديد قرار مى ديد ١٥ تا ٢٠ دقيقه اماده ميشه.

     

     وقتى نُون طلائي شد از فر مياريد بيرون بعد از سرد شدن فويل را آروم از نُون جدا مى كنيد.

     

     دسته سبد را به كمك خلال دندون به سبد وصل مى كنيد و همينطور پاپيون را بعد مى تونيد داخلش با سبزيجات يا ميوه پر كنيد ...براى شب يلدا هم ايده ى عاليه ..

     

     

    نکته ونوسی : 

     

    من بعد از پخت این سبد ، داخل این سبد رو اول پنیر پیتزا میریزم و بعد  با مواد گوشتی پر میکنم  و بعد روی مواد رو  باز پنیر پیتزا میریزم ، سپس از همون خمیر  نوار ، نوار برش میزنم ، و روی خمیر به صورت چپ و راست میچسبونم . 

    مثل تصاویر

     

    آموزش درست کردن سبد نان آموزش درست کردن سبد نان آموزش درست کردن سبد نان آموزش درست کردن سبد نان آموزش درست کردن سبد نان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان