خانه
177K

آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • ۰۸:۴۱   ۱۳۹۴/۶/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    طرز تهیه خمیر فوندانت برای تزیین کیک

    اول از همه طرز تهیه خمیر فوندانت رو قرار میدم. در این دستور هر دو روشش رو نوشته که من روش آسونه رو که با مارشمالو درست میشه، یه مختصر توضیحی میدم. در مورد اون یکی چون تاحالا درست نکردم هم هیچ نظری نمیدم. شاید یه روزی که درست کردم، مطلبش رو هم قرار بدم.

    تزیین کیک با فوندانت

    تزیین کیک با فوندانت

    مارشمالو چیست؟

    اول از همه یه توضیحی راجع به مارشمالو بدم. مارشمالو رو خیلی ها قبلا خوردیم ولی اسمش رو نمیدونستیم. یه نوع آب نبات یا شکلات خیلی نرمه که خیلی زود هم در دهان آب میشه. اینم عکسشه. معمولا توی سوپر مارکت ها پیدا میشه.

    مارشمالو

    مارشمالو

    مواد لازم برای تهیه خمیر فوندانت با مارشمالو

    • مارشمالو نیم کیلو
    • پودر شکر یک کیلو
    • روغن به مقدار لازم
    • آب دو تا پنج قاشق غذاخوری

    طرز تهیه فوندانت با مارشمالو

    اول از همه اینکه اگه مارشمالو های رنگی رو استفاده کنیم خمیرمون رنگی میشه. مارشمالو ها رو در ظرفی میریزیم و به همراهش دو سه قاشق آب هم میریزیم و در مایکروویو قرار میدیم. اگر هم مایکروویو ندارید میتونید این کار رو به روش بن ماری انجام بدید (با گرمای غیر مستقیم روی بخار آب ذوبش کنید.)

    مارشمالو

    مارشمالو

    مارشمالو

    مارشمالو

    بعد از هر سی ثانیه یه همش میزنیم و باز در مایکرویو میذاریم. تا دو سه دقیقه این کار رو تکرار میکنیم و بعد پودر شکر رو اضافه میکنیم.

    خمیر فوندانت

    خمیر فوندانت

    رنگی کردن خمیر فوندانت

    رنگی کردن خمیر فوندانت

    انقدر هم میزنیم و ورز میدیم تا به شکل خمیر در بیاد. این رو هم یادتون باشه که خیلی چسبنده اس و روغن برای چرب کردن دستتونه. هم سطح کاری رو که روش خمیرتون رو ورز میدید و هم دستتون و هم قاشقی که میخواید باهاش هم بزنید رو کاملا چرب کنید.

    تزیین کیک

    تزیین کیک

    تزیین کیک

    تزیین کیک

    خمیر فوندانت

    خمیر فوندانت

    این طرز تهیه خمیر فوندانت بود. به همین آسونی. رنگی کردنش هم با رنگهای خوراکی میتونید رنگش کنید.

    تزیین کیک با فوندانت

    برای تزیین کیک با فوندانت، به اندازه تمام سلایق انسانها تنوع وجود داره. اگر بخواید حرفه ای کار کنید نیاز به ابزارهای خاصی هم هست. ولی در حد ساده بخواید، چاقو و وردنه و چند تا قالب به شکلهای مختلف کافیه.

    در این مطلب آموزش چند نوع رز رو قرار میدم.

  • leftPublish
  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۵/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    خمیر فوندانت

    برای خمیر فوندانت دستورهای بسیار متنوعی وجود داره. تا به حال سه مدل مختلف رو آموزش دادیم. امروز یه دستور دیگه رو براتون میزارم. این دستور هم آزموده و مطمئن هست. سعی میکنم نکاتش رو هم بگم که اگه موقع درست کردن خمیر به مشکلی برخورد کردید بتونید خودتون رفعش کنید. همه مواد لازمی که ذکر شده توی مغازه های لوازم قنادی پیدا میشه و خوراکی هستند. 

    مواد لازم:

    شکر یک قاشق چای خوری سرپُر

    پودرژلاتین 3 قاشق چای خوری

    آب 3و نیم قاشق غذاخوری

    گلیسیرین خوراکی 2 قاشق چای خوری

    گلوکز 2 قاشق غذا خوری

    پودر قند الک شده ی نرم نیم کیلو + مقداری اضافه

    طرز تهیه:

    پودر ژلاتین و شکر را کاملا با هم مخلوط کرده، آب را روی آن ریخته، هم بزنید و به صورت بن ماری گرم کنید تا کاملا صاف شده و دانه های ژلاتین کاملا حل شوند.تا گرم است گلیسیرین خوراکی و گلوکز را هم اضافه  کرده مخلوط کنید تا همه مواد خوب حل شوند. اجازه بدهید مواد سرد شوند.سپس مواد را وسط پودر قند الک شده ی درون کاسه ریخته، با قاشق چوبی هم زده سپس با دست کاملا ورز دهید تا به صورت خمیر سفید یک دستی در آید. اگر خمیر چسبناک بود باز هم پودر قند اضافه کنید و اگر خشک بود و ترک میخورد چند قطره گلیسیرین خوراکی اضافه کنید. برای طعم دار کردن فوندانت از چند قطره اسانس خوراکی با طعم دلخواه استفاده کنید. خمیر فوندانت را داخل نایلون یا کیسه پلاستیک پیچیده داخل یخچال نگه داری کنید. مدت ماندگاری این خمیر داخل یخچال اقلا یک ماه و داخل فریزر تا 6 ماه است. بعد از درست کردن خمیر حتما چند ساعت به آن استراحت داده بعد استفاده کنید. 

    نکات خمیر فوندانت: 

    1-  همه مواد با دقت بسیار و درست مانند دستور اندازه گیری شوند.

    2-  پودر قند باید چند بار الک شود و در صورت امکان از حریر رد شود. 

    3-  به هیچ وجه مواد داغ را روی پودر قند نریزید وگرنه داغی مواد پودر قند را ذوب کرده خمیر خوبی حاصل نمیشود.

    4-  موقع تزئین کیک برای چسباندن قطعات فوندانت به یکدیگر از آب استفاده کنید. در واقع چسب فوندانت اب است.

    5-  موقع کار با فوندانت میتوانید زیر دستتان پود رقند  یا نشاسته ذرت بپاشید.

    6-  روش بن ماری یعنی قرار دادن ظرف روی حرارت غیر مستقیم به این صورت که ظرف را روی حرارت بخار آب قرار میدهند. میتوانید از کتری استفاده کنید.

    7 - برای پوشش کیک توسط خمیر فوندانت حتما باید ابتدا کیک را با گاناش یا باتر کریم پوشش دهید و اجازه بدهید #گاناش یا #باترکریم داخل یخچال خوب سفت شود. 

  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۵/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ژلارد ( جایگزین فوندانت)

    ✔️یک رسپی کاملا راحت و بی دردسر با مواد اولیه ی دردسترس👌🏼فوق العاده خوشمزه که میتونید تو خونه بجای فوندانت استفاده کنید!

    مواد لازم

    نشاسته 2ق غ

    آرد سفید 3/5ق غ

    شکر 3ق غ

    وانیل کمی و یا پودر ژله 2ق چ

    آب 1/3 پیمانه

    روغن 1ق م

    طرز تهیه 

    ✅2قاشق از آرد و بقیه ی مواد بجز روغن باهم مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا حل بشه و آرد گلوله نشه.(من پودر ژله استفاده کردم ولی شما میتونید ی ذره وانیل بزارید)

    ✅بعد روی حرارت میزاریم تا کمی سفت بشه.

    ✅از روی حرارت بر میداریم و 1/5ق غ آرد اضافه میکنیم و کمی ورز میدیم.تا خمیر نسبتا خوبی بهمون بده 

    ✅ خمیر رو پهن میکنیم و 2تا3دقیقه حرارت میدیم تا تمام خمیر حرارت ببینه

    ✅از روی حرارت بردارید بزارید خنک شه بعد 1ق م روغن بزنید و ورز بدید.(چنگ نزنید)

    ✅اگه خمیر رو تکرنگ بخواین رنگ اضافه کنید و خوب ورز بدید تا خمیر لطیفی به دست بیاد،

    اگه چند رنگ میخواین اول ورز بدید بعد تیکه تیکه رنگ کنید و ورز بدید.

    🔴در طول ورز دادن و کار کردن دستاتون و سطح کار و وردنه رو مرتب چرب کنید تا به خمیر نچسبه!

    🔴حین ورز دادن اگه دیدید هنوز خمیر به دستتون میچسبه آرد بزنید ولی کم کم اضافه کنید تا زیاد نشه وخمیر لطیفی داشته باشید.

    امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید

  • ۱۱:۵۶   ۱۳۹۵/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    خامه فرم گرفته

    متداولترین سوالی که از من پرسیده میشه در مورد تهیه خامه برای تزئین کیک هست. بارها در این باره توضیح دادم و دستورات مختلفی رو آموزش دادم. امروز یه روش دیگه بهتون آموزش میدم که ردخور نداره . یه خامه کاملا سفت و فرم گرفته و خوش طعم برای تزئین کیک

    مواد لازم: 

    خامه پاکت صورتی صبحانه 1 بسته

    پودر خامه 1 تا 4 قاشق غذاخوری

    پودر قند به میزان لازم

    اول یه توضیحی در باره پودر خامه بدم. پودر خامه رو میتونید به صورت فله ای از مغازه های لوازم قنادی تهیه کنید. ضمن اینکه پودر خامه بسته بندی شده هم به نام های پودر کرم شانتی یا پودر کرم قنادی توی اکثر سوپر مارکت ها فروخته میشه. فرق این پودر خامه های بسته بندی شده توی اینه که خودش شیرین شده هست و نیازی به اضافه کردن پودر قند نداره. ولی اگه از مغازه لوازم قنادی پودر خامه فله میخرید باید خودتون بهش پودر قند هم اضافه کنید. 

    پودر خامه تهیه شده به تنهایی طعم مناسبی نداره. از یه طرف فرم دادن خامه صبحانه به تنهایی کمی سخته و قلق داره . ولی ترکیب این دو یه خامه خوش طعم و خوش فرم به شما میده.

    حالا میریم سراغ تهیه خامه فرم گرفته. اگه از اون دست کیک پزایی هستید که توی درست کردن خامه فرم گرفته شکست خوردید این روش رو بهتون پیشنهاد میکنم. 

    اول یه کاسه نسبتا بزرگ که بهتره از جنس استیل باشه و پره های همزن رو داخل فریزر قرار بدید تا خوب خنک بشه. بعد خامه صبحانه رو + 1 قاشق پودر خامه داخل کاسه بریزید و با دور کند همزن مخلوط کنید. بعد از چند ثانیه همزن رو روی دور تند بزارید و خامه رو بزنید تا فرم بگیره. برای فرم دهی بهتر 2 تا 3 قاشق پودر خامه توصیه میشه و اگه هوا خیلی گرمه یا شما خامه رو برای درست کردن گل و کار با قیف و ماسوره نیاز دارید تا 4 قاشق پودر خامه میتونید اضافه کنید تا یه خامه کاملا سفت و فرم گرفته داشته باشید.

    در انتهای کار خامه فرم گرفته رو بچشید اگه نیاز بود بهش پودر قند اضافه کنید. 

    و برای عطر و طعم بهتر بهش چند قطره اسانس وانیل یا هر اسانسی که دوست دارید بزنید. 

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان