خانه
68.8K

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

  • ۱۲:۱۴   ۱۳۹۲/۳/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    این چند غذای حاضری برای روزهایی که خسته یا بی‌حوصله هستید و علاوه ‌بر این، غذای مانده‌ای در یخچال دارید که نمی‌خواهید آن را دور بریزید، مناسب است...

  • leftPublish
  • ۱۲:۲۷   ۱۳۹۳/۲/۱۱
    avatar
    *باران مهــــر*
    کاربر فعال|491 |434 پست
    عالي بود:)

    ولي بازم كار داره ديگه؛))
    غذاي تنبلي ب اين ميگن ك كمي كره رو بريزي تو تابه و بعد دوتا تخم مرغ بشكوني توش بشه نيمرو
    يا وقتي ريختي تو تابه مدام همشون بزني تا مثل پفيلا شن و بعد شكر بريزي و همشون بزني، بشه نرگسي
    يا تخم مرغ رو باگوجه و كمي پياز مخلوط كني بشه املت (ك البته اين يخرده زمانبره؛))

  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۳/۲/۱۱
    avatar
    parisss ?????
    یک ستاره ⋆|3154 |1676 پست
    ممنون من که عاشق پنیرم
  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۳/۲/۱۱
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست

    طرز تهیه املت گوجه کبابی

    با تهیه املت همگان آشنایند. کبابی کردن گوجه هم به مهارت خاصی نیاز ندارد. ترکیب تخم مرغ و گوجه کبابی، غذایی پیش رویتان می‌گذارد که هم آسان تهیه می‌شود هم سریع. مقادیر موادش هم به خودتان بستگی دارد.

    مواد لازم :
    گوجه فرنگی
    تخم مرغ
    نمک
    فلفل
    روغن زیتون


    طرز تهیه :
    سر گوجه فرنگی‌ها را جدا کنید و درون گوجه‌ها را خالی کنید اما تا حدی که تخم‌های گوجه فرنگی خارج شود و گوشت ان باقی بماند.
    درون گوجه‌ها نمک و فلفل بپاشید، کف سینی فر را چرب کنید سپس گوجه‌ها را کف ان بچینید و درون هر گوجه ۱ دانه تخم مرغ بشکنید.


    سینی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید با حرارت فر گوجه‌ها کبابی و نرم شوند و تخم مرغ‌ها بپزند، پس از اماده شدن سینی را از فر خارج کنید و مقداری روغن زیتون یا کره روی تخم‌ها بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۳/۲/۱۱
    avatar
    shimajoon
    سه ستاره ⋆⋆⋆|2574 |2957 پست
    طرز تهیه شامی لپه ( یک غذای شمالی خوشمزه)


    تعداد: 4 نفر

    مواد لازم

    • ۵۰۰ گرم لپه
    • ۵۰۰ گرم گوشت خرد شده
    • نصف پیمانه لوبیا سفید
    • ۳ عدد سیب زمینی
    • ۱ عدد پیاز
    • ¼ قاشق چایخوری دارچین
    • نمک،فلفل سیاه و زردچوبه
    • زعفران
    • ۱ عدد تخم مرغ
    • 2 قاشق غذاخوری آرد کامل

    طرز تهیه

    1. لپه، گوشت، لوبیا سفید، سیب زمینی، پیاز را به همراه ادویه و مقدار کمی آب داخل قابلمه بریزد و روی شعله متوسط قرار دهید تا به آرامی پخته و نرم شوند.

    2. گوشت را از مواد جدا کنید و سپس آنها را داخل غذاساز پوره کنید. گوشت را نیز ریش‌ریش کنید. گوشت را به مخلوط حبوبات اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    3. برای هر 300 گرم مواد یک عدد تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری آرد نیاز دارید. آنها را با هم مخلوط کنید و همچون کتلت داخل روغن سرخ کنید.
  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۳/۲/۱۴
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    کیک اسپاگتی با اسفناج و پنیر

    مواد لازم:
    خامه: 600 میلی‌لیتر
    تخم‌مرغ: 4 عدد بزرگ
    نمک و فلفل سیاه تازه: به مقدار لازم
    پنیر چدار خرد شده: 60 گرم
    ترکیب پنیرهای معطر خرد شده:60 گرم
    اسفناج تازه خرد شده: 2 دسته
    فلفل تازه تند خرد شده: یک عدد
    گوجه فرنگی خشک شده: 140 گرم
    اسپاگتی پخته شده: 400 گرم
    کره: یک قاشق غذاخوری
    گل مریم خرد شده : چند برگ

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

    دستور پخت:
    1. فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت یا درجه 4 فر روشن کنید.
    2. در یک کاسه بزرگ خامه و تخم‌مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنید. پنیرها را هم اضافه کنید و بزنید. سپس اسفناج خرد شده، فلفل خرد شده و گوجه فرنگی‌ها را اضافه کنید. در آخر اسپاگتی پخته را به آن اضافه کنید و بدون اینکه له شود خوب با هم مخلوط کنید.
    3. کره را در قالبی که حدود 11 اینچ قطر داشته باشد آب کنید. دقت کنید که کره را خوب بچرخانید تا کناره‌های قالب به آن آغشته شوند.
    4. اسپاکتی را به آرامی در قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. مریم گلی را اضافه کنید و قالب را برای 30 دقیقه در فر بگذارید تا لایه‌های بالایی اسپاگتی برشته شوند.
    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۱۴/۲/۱۳۹۳   ۱۱:۴۷
  • leftPublish
  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۸/۷/۲۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه سمبوسه 

    مواد لازم برای تهیه سمبوسه گوشت

    ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

    ۱ پیاز، ریز خرد شده

    ۱ سیب زمینی، ریز خرد شده

    ½ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

    ½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی

    ½ قاشق چایخوری زردچوبه

    ½ قاشق غذاخوری سیر خرد شده

    ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

    ۱ گوجه فرنگی، ریز خرد شده

    نمک به اندازه دلخواه

    طرز تهیه سمبوسه گوشت

    ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز سرخ کنید. سپس سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و در تابه دیگر سرخ کنید تا حسابی نرم شوند. حالا همه ادویه ها و رب گوجه فرنگی را روی سیب زمینی ها بریزد و گوشت را هم به مواد تان اضافه کنید و مواد را حسابی هم بزنید تا یکدست شود و بگذارید اندکی خنک شود تا خمیر یا نان لواش تان را آماده کنید و سمبوسه ها را بپیچید و سپس در روغن داغ سرخ کنید و با گوجه فرنگی و جعفری تازه تزیین و سرو کنید

     

     

    .

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل
  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۸/۷/۲۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز پخت شنسیل مرغ 

    مواد لازم برای شنیسل مرغ

    سینه مرغ 4 عدد

    آرد (ترجیحا سوخاری) 2 پیمانه

    تخم مرغ 2 عدد

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    پودر نان یا پودر سوخاری 2 پیمانه

    کره 2 قاشق غذاخوری

    روغن آفتابگردان یا کنجد 1 قاشق غذاخوری

    سینه مرغی که فیله شده است و چربی حداقل دارد را داخل پلاستیک گذاشته و آن را خوب بکوبید تا نازک شود. بهتر است ضخامت فیله ها را به حدود شش تا هشت میلیمتر برسانید. هرچه فیله ها نازکتر باشد و سطح هموارتری داشته باشد، بهتر پودر نان و تخم مرغ را به خود جذب کرده و سریعتر سرخ میشود. البته مراقب باشید که آنها را بیش از حد نازک نکنید؛ چرا که در این صورت شنیسل مرغ شما بعد از سرخ شدن از حالت ترد خود فراتر رفته و خشک میشود

    مرحله دوم:

    آرد سوخاری را در ظرفی کم عمق مثل یک سینی یا بشقاب بریزید. سپس پودر نان، نمک و فلفل را در نیز در ظرفی دیگر ریخته و خوب مخلوط کنید. و در آخر تخم مرغ ها را نیز، جداگانه در ظرفی دیگر بشکنید. فراموش نکنید که تخم مرغ ها را خوب هم بزنید. برخی از دستور غذاها انواع آردها را جایگزین قابل قبولی برای آرد سوخاری دانسته اند، اما بدیهیست که آرد سوخاری به ترد شدن هرچه بیشتر شنیسل مرغ خانگی شما کمک میکند.

    مرحله سوم:

    سینه مرغ فیله ای را قبلا کوبیده و نازک کرده اید به آرامی درون آرد سوخاری بخوابانید. دقت کنید که لایه نازکی از آرد همه سطح آن را پوشش دهد. سپس آن را از ظرف آرد درآورده و کمی تکان دهید تا اضافه آردها از سطح فیله ها بریزد

    مرحله چهارم:

    فیله ها را در ظرف تخم مرغ بخوابانید. تخم مرغ ها به سرخ شدن فیله ها کمک میکنند و در عین حال از خشک شدن شنیسل مرغ شما جلوگیری میکنند. فیله ها را بعد از سه الی چهار دقیقه از ظرف تخم  مرغ ها در آورده کمی تکان دهید تا  مخلوط تخم مرغ اضافه از روی سطح آن دوباره به ظرف برگردد

    مرحله پنجم:

    بعد از آن که فیله ها را از ظرف تخم مرغ درآوردید، آن ها را به ظرفی که در آن پودر نان و نمک و فلفل را ریخته بودید، انتقال دهید. در این مرحله نیز باید توجه داشته باشید که پودرنان روی تمامی سطح فیله ها پخش شده باشد تا شنیسل مرغ شما کاملا ترد شود.

    مرحله ششم :

    کره و روغن را در تابه تفلون کم عمقی ریخته و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. اجازه دهید تا روغن گرم شود و سپس فیله ها را به تابه انتقال دهید. هر طرف فیله ها را حدودا چهار الی پنج دقیقه در مخلوط روغن و کره سرخ کنید تا حالت تردی به خود گیرند و طلایی رنگ شوند

    شنیسل مرغ خانگی شما آماده است. برای بهتر شدن عطر و مزه غذای خود میتوانید مقداری جعفری و لیمو روی آن ریخته و در کنار سالاد سرو کنید.

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان