برای درست کردن این قاچ های میوه ژله ای شما به ژله هایی با رنگ ها و طعم های متفاوت نیاز دارید.
ابتدا پرتغال را به دو نیم تقسیم کنید و محتویات آن را با قاشق خالی کنید. (بهتر است برای هدر ندادن پرتغال، هنگامی که آب پرتغال می گیرید از پوست های آن را به این منظور استفاده کنید.)
سپس پودر ژله را در آب داغ مخلوط کنید و سپس با مایع ژله آماده هر یک از فنجان پرتغالی ها را یکی یکی پر کنید. سپس در یخچال قرار دهید تا ژله ها بگیرد و پس از آنکه ژله ها کاملا سفت شد، آنها را همانند شکل قاچ بزنید.
شما می توانید رنگین کمانی از این ژله های پوست پرتغالی درست کرده و خانواده خود را شگفت زده کنید.