یک کارشناس تغذیه به زنانی که مبتلا به دیابت بارداری هستند توصیه کرد: برنج و سیبزمینی را به طور کامل از برنامه غذایی خود حذف نکنند.
لیلا رضازاده در گفت و گو با ایسنا، چاقی فراوان، بارداری در سن بالای 35 سال و همچنین سابقه وجود دیابت در فامیل درجه اول را از جمله دلایل بروز دیابت بارداری بیان و اظهار کرد: برای افراد مبتلا به دیابت بارداری دارو، ورزش و رژیم غذایی مناسب همزمان توصیه میشود.
وی به زنان دارای دیابت بارداری توصیه کرد: از مصرف غذاهای حاوی سدیم بالا و پر نمک از جمله سوسیس و کالباس، انواع کنسرو و چیپس و پفک خودداری کند.
رضازاده همچنین مصرف چربی و کلسترول فراوان را برای این افراد مضر خواند و تصریح کرد: غذاهای سرخ شده، گوشت قرمز پرچرب، پوست مرغ، سس مایونز، کله پاچه، شیر و لبنیات پرچرب و ... از جمله مواد غذایی است که برای زنان مبتلا به دیابت بارداری توصیه نمیشود.
وی با تاکید بر اینکه این افراد باید از مصرف قندهای ساده از جمله کیک، شیرینی، قند و شکر، مربا و بستنی فراوان پرهیز کنند، یادآوری کرد: زنان دارای دیابت بارداری باید از قندهای پیچیده، نان سبوسدار و نان جو استفاده کنند.
به گفته این کارشناس تغذیه، مصرف میوه و سبزیجات نیز برای این افراد لازم است، اما باید از مصرف زیاد میوه خودداری کنند، چون قند خون آنها را بالا میبرد.