خانه
410K

انواع ترشی

  • ۱۰:۴۷   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     بیاین ترشی های مختلفی رو که بلدیم به هم یاد بدیم .....
  • leftPublish
  • ۱۶:۱۴   ۱۳۹۸/۷/۱۷
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه ترشی ناز خاتون

    ترشی نازخاتون🍆🍆🍆 یه نوع ترشی هست که با بادمجان کبابی درست میشه .
    بادمجون ها رو کباب میکنید.تا جایی کباب کنید که داخلشون کامل پخته بشه. پوستشون رو جدامیکنید من زیر شیر آب میگیرم که تمام پوستهاش جدابشه. و هیچی روش باقی نمونه.
    من همیشه داخل میکسر له له میکردم
    اینبار ساطوریش کردم
    فرقی نمیکنه هرطور خودتون دوس دارید یا ساطوری یا میکس.
    بعد داخل کاسه ای میریزیم و روش سیر فراوان رنده شده. نمک. شکر. آبغوره. نعناع خشک یا ریحان خشک میریزیم و مخلوط میکنیم تا به غلظت دلخواهمون دربیاد.
    ازش میچشیم اگه لازم بود شکر و آبغوره اش رو کم و زیاد میکنیم.
    اگه دوس داشتید میتونید گوجه کبابی ساطوری هم بهش اضافه کنید.(من نریختم)
    میتونید بجای ابغوره سرکه بریزید ولی با ابغوره یه چیز دیگه است😋
    همون لحظه قابل استفاده است مثل سالاد بورانی یا ترشی کنار غذا
    ولی دوروز بمونه که طعم دود و ابغوره و شکر به خورد بادمجونا بره بهتر میشه

    انواع ترشی

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱۷/۷/۱۳۹۸   ۱۶:۱۴
  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۸/۷/۲۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه ترشی شور 

    مواد لازم 

    •    ۱ کیلو گل کلم
    •    ۵۰۰ گرم هویج
    •    ۳۰۰ گرم ساقه کرفس
    •   ۵۰۰ گرم خیار قلمی
    •   حدود ۱۰۰ گرم فلفل سبز
    •    ۲ بوته سیر
    •   ۲۰۰ گرم ترخون تازه
    • سرکه سفید به مقدار لازم
    •   نمک به مقدار لازم

     

     

    1-در ابتدا کلم هارو گل گل از هم جدا کرده و بعد از اینکه خوب شستیمشون روی یه پارچه تمیز پهنشون میکنیم تا کاملا خشک بشن.

     

    2-حالا کرفس و هویج هارو هم شسته حلقه حلقه میکنیم و میذاریم تا خشک بشن. حلقه های کرفس و هویج نباید خیلی نازک باشن.

     

    3-میتونین فلفل سبز هارو خیلی تند یا با تندی کمتر انتخاب کنین و مقداری هم که استفاده میکنین باز به سلیقه خودتون بستگی داره حالا فلفل سبزها و خیارهارو هم میشورین و میذارین تا کاملا خشک بشن در صورتی که خیار رو قلمی انتخاب کنین دیگه احتیاجی به خورد کردنشون نیست و میتونین درسته داخل شور ازش استفاده کنین.

     

    4-در نهایت ترخون رو هم میشوریم و میذاریم خشک بشه در صورتی که کمی از برگ های تازه کرفس هم داخل شورمون استفاده کنیم شور ما خوش طعم تر و خوش عطر تر میشه. احتیاجی نیست تا ترخون و برگ کرفس رو خورد کنیم.

     

    5-حالا باید شور آب رو آماده کنیم با توجه به مقدار مواد و سایز دبه هایی که در نظر گرفتیم باید شور آب تهیه کنیم. کافیه به ازای هر لیوان آب یک قاشق غذاخوری سر پر نمک داخل قابلمه بریزیم و بعد بذاریم تا آب بجوش بیاد.

     

    6-وقتی آب جوش اومد سرکه سفید رو اضافه میکنیم. به ازای هر چهار لیوان آب نصف لیوان سرکه سفید کافیه. حالا شعله گاز رو خاموش کرده و اجازه میدیم تا حدود یک ربع زمان بگذره تا شور آب از حرارت اولیه بیوفته.

     

    7-حالا دبه های تمیز و خشک خودمون رو انتخاب میکنیم و صیفی جات و سبزیجاتمون رو داخلشون میچینیم یادتون نره تا سیر رو هم داخل دبه ها بذارین برای طعم دهی بهتر میتونین سیر و فلفل رو از وسط نصف کنین.

     

    8-یه نکته خیلی مهم برای کپک نزدن شور که باید بهش توجه کنین اینه که هم ظرف و هم مواد باید کاملا خشک و تمیز باشن.

     

    9-حالا دبه رو با شور آب پرمیکنیم تا خوب روی مواد رو بگیره و بعد در دبه رو محکم میبندیم و برای مدت یه روز داخل محیط آشپزخونه میذاریمش. بعد از یه روز در دبه رو باز میکینم و اگه باز به شور آب احتیاج بود داخل دبه ها میریزیم و بعد دبه هارو یه جای خنک میذاریم.

     

    10-بعد از دو هفته شور خوشمزه و ترد ما حاضره و میتونیم نوش جونش کنیم.

    انواع ترشی

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۰/۷/۱۳۹۸   ۱۳:۱۱
  • ۱۳:۱۵   ۱۳۹۸/۸/۸
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    ترشی یونانی 😍😍
    و اما این دلبر که بشدت مورد علاقه منه
    طعم خاصش بخاطر وجود روغن زیتون و فلفل های رنگی
    خیلیم شیک و مجلسی همیشه باید باشه
    برای درست کردنش ۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه ...
    سیزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده . نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده .۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده ) همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم
    ***اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید

    انواع ترشی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان