۱۸:۱۹ ۱۳۹۳/۶/۱
اینم دستور پفک هندی که قطعا اگه تو خود وبلاگ برین کامل ترش رو می بینین:
طرز تهیه
نشاسته 2 قاشق غذا خوری
اب یک و نیم لیوان
روغن مایع 3 قطره
نمک به مقدار خیلی خیلی کم
طرز تهیه:
اب ، نشاسته ، نمک، روغن رو با هم مخلوط کنین رنگ خاصی میخواین بریزین داخلش بریزین
بزارین رو گاز تا غلیظ شه.نه زیاد که ببنده از مسقطی رقیق تر.تو عکس مشخصه جوری که با قاشق بریزین زیاد پهن نشه
بعد یک سینی اماده کنین سینی باشه که گرمارو نگه داره.روی سینی رو پلاستیک فریزر بزارین کمی با روغن چربش کنین نکردینم مشکلی پیش نمیاد.بعد مواد رو با قاشق رو سینی بریزین.نزارین مایع سرد بشه اگه سرد شه سفت میشه ودیگه نمتونین با قاشق بریزین.
بعدشم که بزارین روی بخاری یا هر چیز گرما زای دیگه.من شب میزارم رو بخاری صبح همش خشک میشه.چون صبر ندارم شبا میزارم
بعد خشک شدن اینجوری خوشمل میشن بینین چه نازن
بعد هم که تو روغن سرخش کنین پف میکنه چه جور. تودهان بزارین اب میشه اصلامتوجه نمیشین چی خوردین خیلی سبکه.و در عین حال سالم
جربه:مقدار نمک رو خیلی کم بریزین من شاید یه پینچ میریزم.یا یه خورده بیشتر.
میتونی پفکاتونو طعم دار کنین از ابگوجه از اب اسفناج یا هر چیز ابدار میتونین استفاده کنین.
من سبزارو ادویه ریختم قرمزارو فلفلی کردم و سفیدا نمکی.
ویرایش شده توسط الهه(مامان النا) در تاریخ ۱/۶/۱۳۹۳ ۱۸:۲۱