انواع سس
سس فلفل قرمز(دلمه ای)
مواد لازم :
برای تهیه 1 فنجان (250 میلی لیتر) سس
1-فلفل دلمه ای قرمز 2عدد که دانه های آن جدا و خرد شود
2-سیر 1 حبه
3-سرکه 1 قاشق غذاخوری
4-روغن زیتون 1/2 فنجان (125 میلی لیتر)
5-نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه :
فلفل دلمه ای را در مخلوط کن بریزید و سیر و سرکه را به آن اضافه کنید تا نرم شوند. مخلوطحاصل را در قابلمه ای بریزید و به مدت 2-1 دقیقه رو ی شعله زیاد قرار دهید تا بجوشد و آن را بهم بزنید.روغن زیتون را نیز به مواد بیافزایید تا به مدت 1 دقیقه آهسته با مواد بجوشد و به آن نمک و فلفل بزنید تا به مدت یک دقیقه آهسته با مواد بجوشد و به آن نمک و فلفل بزنید و سرو نمایید.