خانه
4.42K

انواع شکلات، شیرینی پزی آسان با عکس

  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۸/۳/۷
    avatar
    کاربر جديد|65 |55 پست

    در این جا قصد دارم شیرینی ها و کیکهای مختلف که می توان با شکلات درست کرد را برای شما ارائه کنم.

    لیست دستور تهیه غذا ها:

    * کیک شکلاتی با ماست

    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۷/۳/۱۳۹۸   ۱۳:۴۷
  • leftPublish
  • ۱۳:۴۱   ۱۳۹۸/۳/۷
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    کیک شکلاتی با ماست

    شکلات، طرز تهیه انواع شیرینی و کیک شکلاتی

    با افزودن ماست به مخلوط کیک، حالت تر و خوشمزه ای به بافت کیکتان خواهید داد.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    537
    پروتئین
    10 گرم
    کربوهیدرات
    57 گرم
    قند
    32 گرم
    چربی
    34 گرم
    چربی اشباع شده
    11 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 25 دقیقه
    پخت 45 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    مواد لازم و ترکیبات

    150 میلی لیتر /3/2 پیمانه روغن گیاهی

    150 میلی لیتر /3/2  پیمانه ماست طبیعی پر چرب

    175گرم /4/1   پیمانه شکر تصفیه نشده

    3 عدد تخم مر غ ، زده شده

    100 گرم / سه چهارم پیمانه آرد کامل بکینگ پودر دار

    125گرم /یک پیمانه /ارد بکینگ پودر دار ،الک شده

    2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

    یک قاشق چایخوری جوش شیرین

    50 گرم شکلات خالص آب کرده

    150 میلی لیتر /3/2  پیمانه ماست طبیعی پر چرب

    150 میلی لیتر /3/2  پیمانه خامه پر چرب

    225 گرم میوه تازه و نرم از جمله توت فرنگی یا تمشک
    1- یک قالب کیک دایره ای شکل به قطر 23 سانتیمتر را کمی چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
    2- روغن ، ماست ،شکرو تخم مرغ از قبل زده را داخل کاسه ای بریزید و با همزن خوب بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند .آردها ، پودر کاکائو و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و به محتویات داخل کاسه بیافزایید و همه را باهم خوب ترکیب کنید .سپس شکلات آب شده را به مایه اضافه کرده و هم بزنید .
    3- مایه کیک را داخل قالبی که از قبل آماده کرده اید، بریزید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد  یا 350 درجه فارنهایت ویا عدد 4 فرهای گازی به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار دهید .برای اطمینان از پخت کیک ، سیخ باریکی را داخل کیک فرو کنید ، اگر هنگام بیرون آوردن سیخ ، مواد به آن نچسبیده بودند ، کیک آماده است .اجازه دهید به مدت 5 دقیقه کیک در قالب کمی سرد شود .بعد آن را روی سینی مشبک فلزی بگذارید  تا کاملاً خنک شود .وقتی که  کیک خنک شد ، آن را با دو برش افقی به 3 لایه مساوی تقسیم کنید .
    4- ماست و خامه را داخل کاسه بزرگی بریزید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملاٌ سفت شود ، به طوری که وقتی ظرف را بر می گردانید  از ظرف نریزد .
    5- ابتدا یک لایه از کیک را داخل ظرف مخصوص سرو بگذارید و روی  آن خامه بریزید و پهن کنید .یک مقدار میوه (اگر میوه ها درشت هستند ،آنها را خرد کنید ) روی خامه بچینید . این کار را برای لایه دوم کیک نیز انجام دهید و بعد از اینکه لایه سوم را چیدید  روی آن را با بقیه خامه بپوشانید .مقدار دیگری میوه روی سطح کیک بگذارید و کیک را برای سرو به صورت برش های مثلثی ببرید .


    کیک شکلاتی با ماست
    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۲۶/۴/۱۳۹۸   ۱۶:۰۵
  • ۱۰:۱۵   ۱۳۹۸/۳/۱۹
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    فوندوی شکلاتی

    شکلات، طرز تهیه انواع شیرینی و کیک شکلاتی

    این یک دسر سرگرم کننده و جالب بعد از سرو غذا می باشد .مواد لازم آن را پیشاپیش آماده کرده و فقط قبل از پذیرایی .شکلات را گرم کنید

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    372
    پروتئین
    3 گرم
    کربوهیدرات
    30 گرم
    قند
    29 گرم
    چربی
    27 گرم
    چربی اشباع شده
    16 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 10 دقیقه
    پخت 10 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    مواد لازم و ترکیبات

    مواد لازم برا تهیه فوندوی شکلاتی:

    225 گرم شکلات خالص

    200 میلی لیتر خامه فرم گرفته

    2 قاشق غذا خوری عرق بهار نارنج

    مواد لازم برای سرو:

    مخلوط انتخابی از میوه های مختلف

    مارش مالای سفید و صورتی

    بیسکویت شیرین
    1- شکلات را به قطعات کوچک تقسیم کنید و همراه خامه فرم گرفته ،داخل قابلمه ای کوچک بریزید .
    2- قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مایه داخل آن را هم بزنید تا شکلات خالص آب شود و با خامه مخلوط شود .
    3- قابلمه را از روی شعله بردارید و به آن عرق بهار نارنج اضافه کنید .
    4- مایه آماده شده را داخل ظرف کوچک نسوز و یا ظرف مخصوص فوندو بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم نگه دارید .ترجیحاٌ از یک وارمر استفاده نمایید .
    5- میوه های مختلف ،مارش مالاهای رنگی و بیسکویت شیرین را برای غوطه ورکردن در شکلات آب شده همراه فوندو سرو نمایید .میوه های انتخابی و مارش مالا را به چنگال یا سیخ چوبی بزنید تا برای فرو بردن در فوندوی شکلاتی آسان باشد .
    توصیه سر آشپز 
    ظروف مخصوص گرم نگه داشتن غذا که از یک شمع به عنوان گرم کننده استفاده می کنند، برای گرم نکه داشتن فوندو بسیار مناسب هستند. اگر از این ظروف نداشتید، ظرف فوندو را داخل ظرف بزرگتری بگذارید و داخل آن آب جوش بریزید به طوری که تا نصف ظرف فوندو را آب جوش فرا بگیرد. از هر روشی  که برای ذوب نگه داشتن شکلات به کار می برید، حواستان باشد که از یک زیرقابلمه برای محافظت از میزتان استفاده کنید .


    انواع شکلات، شیرینی پزی آسان با عکس

    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۱۹/۳/۱۳۹۸   ۱۰:۴۵
  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۸/۴/۴
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    حلقه های شکلاتی با زرد آلو

    شکلات، طرز تهیه انواع شیرینی و کیک شکلاتی

    برش های این کیک خوشمزه مخصوص سرو با چای است .در این کیک ، شما می توانید به جای زرد آلو از کشمش استفاده کنید .

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    296
    پروتئین
    6 گرم
    کربوهیدرات
    45 گرم
    قند
    17 گرم
    چربی
    17 گرم
    چربی اشباع شده
    12 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 15 دقیقه
    پخت 25 دقیقه
    مناسب 12 نفر

    مواد لازم و ترکیبات

    75 گرم /3/1 پیمانه کره، نگینی خرد شده 

    450 گرم /4 پیمانه آرد بکینگ پودردار الک شده

    50 گرم /4 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز

    2 عدد تخم مرغ زده

    150 میلی لیتر /3/2 پیمانه شیر

    مواد لازم برای تهیه مخلوط میانی و تزیین روی کیک :

    25 گرم /2 قاشق غذاخوری کره ،آب کرده 

    150گرم زرد آلوی خرد شده یا کشمش 

    100 گرم چیپس شکلات خاص 

    1 تا 2 قاشق غذاخوری شیر برای جلای روی کیک 

    25 گرم شکلات خالص آب کرده 

    1- قالب کیک دایره ای به اندازه 25 سانتیمتر را کمی چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .
    2- کره را به آرد اضافه کرده و خوب به هم بمالید تا به صورت خرده های ریز نان در بیاید .سپس شکر دانه ریز ، تخم مرغ ها و شیر را بیفزاید و خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر نرم و یکدستی در بیاید .
    3- روی یک سطح صاف  آرد پاشیده ، خمیر را به شکل مربعی به طول 35 سانتیمتر پهن کنید .
    4- کره آب کرده را روی سطح خمیر بمالید ، زرد آلو و چیپس شکلات را با هم مخلوط کنید و آنها را روی سطح خمیر بریزید .5/2 سانتیمتر از لبه بالا و پایین خمیر را خالی نگه دارید .
    5- خمیر را مثل رولت سوئیسی محکم لوله کنید و آن را به ورقه های 5/2 سانت برش بزنید .رولت ها را دور تا دور قالب کیک آماده شده به صورت کج ، روی هم بچینید .کمی شیر روی آنها بمالید .
    6- قالب کیک را در فری که از قبل گرم شده روی درجه 180 سانتیگراد  یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی ، به مدت 30 دقیقه بپزد تا کاملاٌ طلایی شود .بگذارید  کیک داخل قالب به مدت 15 دقیقه بماند تا سرد شود .سپس آن را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا کاملاٌ خنک شود .
    7 – برای تزیین شکلات آب شده را روی کیک حلقه ای رولت ها بریزید .


    کیک شکلاتی با ماست
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۴/۴/۱۳۹۸   ۱۳:۳۶
  • ۱۵:۵۴   ۱۳۹۸/۴/۲۶
    avatar
    سام شف
    کاربر جديد|65 |55 پست

    رولت شکلاتی

    شکلات، طرز تهیه انواع شیرینی و کیک شکلاتی

    اگر کیک شما هنگام رولت شدن،ترک می خورد، هیچ نگران نباشید چون این یک اتفاق عادی است. خود را یک معجزه گر واقعی بدانید اگر هیچ ترکی در حین کار، بوجود نیامد!

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    584
    پروتئین
    11 گرم
    کربوهیدرات
    52 گرم
    قند
    48 گرم
    چربی
    34 گرم
    چربی اشباع شده
    11 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 25 دقیقه
    پخت 45 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    مواد لازم و ترکیبات

    150 میلی لیتر /3/2 پیمانه روغن گیاهی

    150 میلی لیتر /3/2  پیمانه ماست طبیعی پر چرب

    175گرم /4/1   پیمانه شکر تصفیه نشده

    3 عدد تخم مر غ ، زده شده

    100 گرم / سه چهارم پیمانه آرد کامل بکینگ پودر دار

    125گرم /یک پیمانه /ارد بکینگ پودر دار ،الک شده

    2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

    یک قاشق چایخوری جوش شیرین

    50 گرم شکلات خالص آب کرده

    150 میلی لیتر /3/2  پیمانه ماست طبیعی پر چرب

    150 میلی لیتر /3/2  پیمانه خامه پر چرب

    225 گرم میوه تازه و نرم از جمله توت فرنگی یا تمشک
    1- درون یک قالب کیک رولت سوئیسی به اندازه 5/37 در 25 سانتیمتر را کاغذ روغنی قرار دهید .شکلات را همراه آب ذوب کنید ومرتب هم بزنید .سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود .
    2- شکر و تخم مرغ هارا داخل کاسه ای بریزید و به مدت 10 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود و پف کند ،به طوری که وقتی با هم زن روی آن خط می اندازید ، رد آن باقی بماند . شکلات آب شده را آرام اضافه کنید .آرد و پودر کاکائو را الک کرده را هم بیافزایید و خوب هم بزنید .مایه کیک را داخل قالب بریزید  و سطح آن را صاف و یکنواخت  کنید .
    3- قالب کیک  را داخل فری که از قبل گرم شده  ،روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 12 دقیقه قرار دهید .روی یک عدد کاغذ روغنی ،مقداری پودر قند بپاشید و کیک رولت را روی آن برگردانیدو کاغذ روغنی را از آن کنید .سپس همراه کاغذ  روغنی جدید ، کیک را رول کنید و روی سینی مشبک فلزی  قرار دهید .یک پارچه دمکنی روی آن بیاندازید و بگذارید تا سرد شود .
    4- خامه را انقدر بزنید تا فرم بگیرد.رولت را بازکنید .میوه را به همراه 4/3 خامه روی آن بریزید و پهن کنید و دوباره /ان را لوله کنید و وری آن را پودر قند بپاشید .رولت را داخل ظرف مخصوص سرو بگذارید و باقیمانده خامه را با استفاده از قیف روی رولت بریزید و روی آن را با برگهای شکلاتی تزیین کنید .
    5-برای تهیه برگ های شکلاتی ، تعدادی برگ گل رز یا برگ درخت کاج را تمیز بشویید و برگ ها رابا یک قلم  مو به شکلات آب شده آغشته کنید .برگ ها را کنار بگذارید تا شکلات روی آنها سفت شود .این کار ار تکرار کنید تا دو سه لتیه دیگر شکلات روی برگ ها تشکیل شود .د مرحله آخر شکلات را با دقت از برگ ها جدا کنید .




    کیک شکلاتی با ماست
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۲۶/۴/۱۳۹۸   ۱۶:۰۸
  • ۱۵:۳۰   ۱۳۹۸/۸/۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه آبنبات خانگی بسیار آسان


    مواد لازم برای آبنبات چوبی خانگی 
    o    شکر 2 پیمانه
    o    شربت گلوکز 2/3 پیمانه
    o    اسانس خوراکی دلخواه 2 قاشق چایخوری
    o    ترافل رنگی به میزان دلخواه
    o    چوب آبنبات 6 عدد
    o    دماسنج آبنبات

    طرز تهیه آبنبات چوبی
     
    مرحله اول:
    برای شروع کار ابتدا دو عدد کاغذ روغنی را روی سطح کار پهن کنید. یک کاسه ی بزرگ را با آب یخ پر کرده و در کناری بگذارید.
     
    مرحله دوم:
    برای تهیه آبنبات چوبی باید شکر را با شربت گلوکز (گلوکز مایع) و یک چهارم فنجان آب در یک شیرجوش کوچک ترکیب کنید. شیرجوش را روی حرارت ملایم قرار دهید. یک عدد دماسنج آشپزخانه را نیز داخل شیرجوش قرار دهید.

    مرحله سوم:
    حرارت اجاق گاز را تا درجه ای بالاتر از متوسط زیاد کنید تا مخلوط شروع به جوشیدن کند. تا زمانی که شکر در مخلوط حل نشده و باقی مانده، از هم زدن آن دست نکشید. یک قلم موی شیرینی پزی کوچک را در آب خیس کنید و به کمک آن دور داخلی ماهیتابه، (بالاتر از مخلوط در حال جوش) را خیس و نمدار کنید. این کار به حل شدن شکر و یک دست و شفاف شدن مخلوط کمک می کند.
     
    مرحله چهارم:
    اجازه دهید مخلوط به مدت 5 الی 7 دقیقه بجوشد تا دماسنج آبنبات دمای 310 درجه فارنهایت یا 155 درجه سانتی گراد را نشان دهد. ( به این مرحله hard-crack گفته میشود.)
    مرحله پنجم:
    وقتی مخلوط به این دما رسید، ماهیتابه را فوراً از روی حرارت بردارید و آن را در کاسه ی آب یخ (که در مرحله اول آماده کرده بودید) قرار دهید. مراقب باشید ماهیتابه در آب غوطه ور نشده و قطره ای آب وارد آن نگردد. به مدت 10 الی 15 ثانیه شیرجوش را در کاسه آب یخ نگه دارید تا خنک شود، سپس آن را بردارید.
    اگر تمایل دارید اسانسی در آبنبات چوبی تان بریزید، باید در این مرحله این کار را انجام دهید. وقتی که ماهیتابه را از حمام یخ بیرون آوردید، به سرعت و با احتیاط اسانس را اضافه کنید و مخلوط را بهم بزنید.
     
    مرحله ششم:
    به سرعت کار را ادامه دهید. شربتی را که تهیه کردید روی کاغذ روغنی به شکل دایره هایی با قطر 5 الی 7 سانتی متر بریزید. بین آبنبات ها حدودا 7 الی 9 سانتی متر فاصله بگذارید تا مطمئن باشید به هم نخواهند چسبید.
     
    مرحله هفتم:
    فورا چوب آبنبات را در مایع آبنبات قرار دهید و به آرامی فشار دهید. ترافل های رنگی را روی مایع آبنبات بپاشید. اجازه دهید آبنبات ها کاملا خنک و سفت شوند. سپس به آرامی آبنبات چوبی ها را از کاغذ جدا کنید. نوش جان.
     

    نکات کلیدی تهیه آبنبات چوبی
    -عصاره یا اسانسی که در آبنبات می ریزید باید بی رنگ باشد تا رنگ کریستالی آبنبات حفظ شود.
    -از شیرجوش یا قابلمه ای استفاده کنید که دارای لبه ی آبریز برای خالی کردن مایع آبنبات باشد تا کارِ تنظیم شکل آبنبات ها برایتان آسان تر شود.
    -وقتی شربت آبنبات یا سیروپ را از روی حرارت بردارید به سرعت شروع به غلیظ شدن خواهد کرد. اگر نتوانستید به سرعت عمل کنید، میتوانید ماهیتابه را دوباره روی حرارت ملایم بگذارید تا مایع نرم شود. در ضمن میتوانید از کسی بخواهید در قرار دادن چوب های آبنبات به شما کمک کند.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

    انواع شکلات، شیرینی پزی آسان با عکس

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱/۸/۱۳۹۸   ۱۵:۳۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان