خانه
2.03K

انواع غذا با قارچ

  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    انواع غذا با قارچ

    خواص متنوع قارچ هاي خوراکي به گونه اي است که مي توان آنها را به عنوان يکي از مواد خوراکي غني در برنامه غذايي گنجاند. 

    پژوهشگران اعلام کردند قارچ خوراکي چه به صورت خام و چه پخته مملو از انواع فيبرهاي لازم براي بدن است.

     همچنين قارچهاي خوراکي حاوي انواع کربوهيدراتها نظير نشاسته هستند.

     اين قارچ ها نيز داراي مقاديري قند بوده که بخشي از آن قابل جذب است و بقيه آن به رشد باکتري هاي مفيد در راست روده کمک مي کند. 

    قارچ سرشار از مواد لازم براي بدن است به همين دليل در مطلب زير 16 نوع غذا که با قارچ تهيه مي شود را آموزش مي دهيم. 

    🍄1) طرز تهيه غذا با قارچ خشک:

     ابتدا قارچ خشک را به مدت دو ساعت در آب ولرم خيس مي دهيم تا آب از دست رفته را به دست آورد و سپس از آن براي تهيه انواع غذاها مانند سوپ، خورشت قيمه و کرفس، پيتزا، قارچ پلو، و غيره استفاده مي کنيم. 

    🍄2) پيتزا قارچ: 

    خمير پيتزا را پهن کرده به سطح آن سس گوجه مي زنيم، يک عدد پياز رنده شده، مقداري قارچ صدفي، يک عدد فلفل دلمه اي خرد شده، دو قاشق چايخوري پودر آويشن (اورگانو) نمک و فلفل به مقدار دلخواه را تفت داده روي خمير مي ريزيم به طوريکه تمامي سطح خمير پر شود سپس داخل فر گذاشته پانزده دقيقه بعد از فر در آورده و سطح آن را پنير پيتزا مي پاشيم و به مدت پنج دقيقه داخل فر مي گذاريم در صورت تمايل مي توان در موارد بالا از گوشت چرخ کرده و يا سوسيس و کالباس نيز استفاده کرد. 

    🍄3) شنيسل قارچ صدفي: 

    زرده و سفيده تخم مرغ را خوب هم زده صفحه قارچ را داخل آن مي غلطانيم سپس با پودر سوخاري آغشته کرده 10 دقيقه منتظر مي مانيم تا آب پس دهد. سپس داخل روغن داغ به اندازه اي که رنگ آن طلايي شود سرخ مي کنيم. 

    🍄4) کباب قارچ:

     ابتدا صفحه قارچ را با مقدار کمي روغن مايع يا چربي گوسفند چرب کرده و کمي نمک و فلفل و پياز رنده شده و آبليمو به آن اضافه مي کنم سپس روي سيم توري پهن کرده و با حرارت ملايم گاز يا زغال به مدت کوتاه کباب مي کنيم. 

    🍄5) املت قارچ: 

    مقداري قارچ را با يک عدد پياز خرد شده در روغن تفت مي دهيم هنگامي که قارچ ها در شرف پخته شدن بود مقداري گوجه فرنگي خرد شده و چند عدد تخم مرغ را به آن اضافه مي نماييم و پس از افزودن نمک و ادويه جات املت آماده مي شود. 

    🍄6) قارچ سرخ شده:

     قارچ ها را در روغن کم (ترجيحا کره) به مدتي که رنگ آن طلايي شود سرخ کرده و به آن نمک، جعفري، سير رنده شده و آبليمو اضافه مي کنيم و به حالت گرم صرف مي نماييم. 

    🍄7) خورشت قيمه قارچ:

     خورشت قيمه را بدون گوشت آماده مي نماييم، يک ربع قبل از آماده شدن قارچ هاي خرد شده را به آن افزوده و در صورت تمايل براي اين که خورشت طعم گوشت بدهد مقداري دنبه نيز به آن مي افزاييم و منتظر مي مانيم تا غذا آماده شود در انتها روي خورشت را با مقداري سيب زميني سرخ شده مي پوشانيم. 

    🍄8) سوپ قارچ:

     مقدار لازم قارچ را با يک عدد سيب زميني و يک عدد پياز متوسط خرد کرده و همراه با دو ليوان آب يا آب گوشت روي اجاق مي گذاريم تا کاملا بپزد سپس مقداري ورميشل، هويج، نمک، فلفل، آبليمو به آن مي افزاييم تا حدود ده دقيقه بجوشد. سوپ آماده است. 

    🍄9) شامي قارچ:

     300 گرم قارچ چرخ کرده را با 150 گرم آرد نخودچي، دو عدد تخم مرغ، يک عدد پياز رنده شده و به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و جوش شيرين مخلوط کرده و بعد به قطعات کوچک تقسيم نموده و سپس سرخ مي کنيم. ساقه هاي قارچ که دير پزتر هستند مي تواند ماده اوليه جايگزين گوشت چرخ کرده در انواع غذاها باشد. 

    🍄10) خوراک قارچ:

     دو عدد سيب زميني متوسط را خرد کرده با روغن تفت مي دهيم و قبل از سرخ شدن 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه اي خرد شده را داخل آن ريخته و تفت مي دهيم و مقداري پياز داغ، زردچوبه، نمک، فلفل و يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به آن مي افزاييم بعد سه عدد تخم مرغ و در صورت نياز کمي سير روي آن مي ريزيم بعد از مدت کوتاهي غذاي ما آماده است. 

    🍄11) آبگوشت قارچ: 

    کليه موادلازم جهت پخت آبگوشت را آماده ساخته و مقدار کمي چربي گوسفند را به آن اضافه کرده و بجاي گوشت از قارچ استفاده مي نماييم توضيح اينکه حدود سي دقيقه قبل از برداشتن آبگوشت قارچ را با آن مخلوط مي کنيم. 

    🍄12) سالاد قارچ:

     200 گرم قارچ را به مدت 10 دقيقه مي جوشانيم بعد از سرد شدن تکه تکه کرده و با گوجه فرنگي، خيار و فلفل دلمه اي خرد شده مخلوط کرده و فلفل و نمک و سس مايونز يا آبليمو به آن اضافه مي نماييم. سالاد آماده است. 

    🍄13) کتلت قارچ:

     300 گرم قارچ چرخ کرده را با دو عدد سيب زميني رنده شده و دو عدد تخم مرغ و مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و جوش شيرين مخلوط کرده و داخل تابه با روغن سرخ مي نماييم

    انواع غذا با قارچ
  • leftPublish
  • ۱۲:۴۷   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    قارچ شکم پر و پنیر فتا

    طرز تهیه

    مرحله 1

    قارچ به طور کامل بشویید ،با استفاده از چاقو کوچک ساقه قارچ را جدا می کنیم . کلاه قارچ ها را در یک ظرف گذاشته و کمی نمک به آنها می زنیم

    مرحله 2

    مرغ را خیلی ریز خرد کرده و حدود 5 دقیقه تفت میدهیم با یک قاشق روغن روی حرارت کم ، ساقه قارچ ها را هم ریز ریز کردن و به مرغ اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه دوباره قارچ را با مرغ تفت میدهیم

    مرحله 3

    آرد را با خامه ترش مخلوط می کنیم و به قارچ و مرغ اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم . کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پنیر فتا خودش کمی نمک دارد و در ریختن نمک دقت نمایید

    مرحله 4

    در حالی که مخلوط را از روی حرارت برداشته تا خنک شود ، فر را با 360 فارنهایت روشن می کنیم

    مرحله 5

    مرغ و مخلوط قارچ را با پنیر فتا خرد شده و جعفری خرد شده را در یک کاسه مخلوط می کنیم و با مخلوط آماده شده داخل قارچ ها را پر می کنیم و روی آنها را با پنیر موتزارلا خرد شده می پوشانیم و به مدت 15-20 دقیقه داخل فر قرار می دهیم نوش جان

    مواد لازم

    200گرم گوشت مرغ75 گرم پنیر فتا10عدد قارچ بزرگ تازه، حدود 750 گرم4 قاشق غذاخوری خامه ترش1 قاشق غذاخوری آردحدود نصف لیوان پنیر موتزارلا خرد شده جعفری خرد شده مقدارینمک و فلفل سیاه و سفید به میزان لازم

    روغن به میزان لازم

    انواع غذا با قارچ

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان