مواد لازم:
پوره طالبی: 3 و نیم پیمانه
شکر: 1 پیمانه (طالبی من شیرین بود من نصف ریختم..شما هم بچشین)
خامه صبحانه: 1 پاکت کوچک
پودر ژلاتین: ۱ و نیم قاشق سوپخوری
آب سرد: نصف پ
وانیل: یک چهارم ق چ
طرز پخت:
نصف پیمونه آب سرد توی یه کاسه ریختم و پودر ژلاتین رو روش پاشیدم و کنار گذاشتم.
بعد که دیگه دونه هاش روی آب نبود و آب یکم جذب شد روی کتری روشن گذاشتم تا با بخار ، آب بشه (بن ماری)...گذاشتم کنار تا خنک بشه
طالبی خوشگلمون رو خرد کردم و ریختم توی غذاساز و پوره ش کردم.
بعد شکر رو توش ریختم و روی حرارت گذاشتم تا شکر حل بشه... کنار گذاشتم تا خنک بشه
توی یه کاسه خامه رو خالی کردم. پوره طالبی که خنک خنک خنک شده رو به اندازه یه لیوان توی خامه ریختم و هم زدم (اگه یهو همه رو قاطی کنین ممکنه یکدست نشه)
بعد هم بقیه پوره رو کم کم ریختم و هم زدم تا مایه صافی داشته باشم
پودر ژلاتین حل شده رو که اونم خوب خوب خوب خنک شده بود، وانیل ریختم توش و بعد از هم زدن ریختم توی خامه و طالبی...
همین دیگه...منتقل کردم به قالب و گذاشتم یخچال بمونه به مدت 6 تا 7 ساعت
برای درآوردن از قالب هم سینک ظرفشوییم رو آب گرم ریختم...ظرف سرو رو با آب سرد خیس کردم (واسه اینکه اگه دسرتون وسط ظرف نیفتاد راحت بتونین تکونش بدین!!) و کنار دستم گذاشتم و قالب رو توی آب گذاشتم و تا 30 شمردم!!
حالا تجربه من از این دسر:
من شکر و طالبی را با هم ریختم داخل بلندر. اینجوری دیگه لازم نشد بزارم رو حرارت تا شکر به خوردش بره.
ضمنا من از دو قاشق پودر ژلاتین استفاده کردم اما دسرم همچنان نرم و لطیف بود.