سمنو چیست و چگونه تهیه می شود؟
سمنو ،خوراکی کاملا شیرین بدون استفاده از مواد شیرین کننده می باشد. این خوراکی چسبنده و قهوه ای رنگ با استفاده از ترکیباتی نظیر عصاره جوانه گندم ،آرد سبوس دار و آب تهیه می شود .طرز تهیه سمنو بسیار زمان بر بوده برای تهیه این خوراکی خوشمزه پس از سبز کردن دانه های گندم و در آمدن ریشه های نقره ای رنگشان گندم ها را درون مخلوط کن و یا چرخ گوشت ریخته و به خوبی له می نماییم .سپس آن را از صافی رد نموده و شیره گندم را جدا می نماییم .اکنون شیره گندم به دست آمده را به همراه کمی آرد کامل و آب بر روی حرارت قرار داده و پس از به جوش آمدن دائما هم می زنیم و پس از تبخیر آب اجازه می دهیم سمنوی ما دم بکشد در نهایت می توانید آن را با گردو ، پسته و بادام تزیین نموده و نوش جان فرمایید .
ارزش تغذیه ای سمنو
سمنو داراى گروه مختلفی از ویتامین ها مانند ویتامین آ ،ویتامین کا،ویتامین ای و خانواده گروه ویتامین هاى ب شامل B12,B8, B5, B3, B1 و املاح معدنی نظیر پتاسیم ،فسفر، کروم، روى، سلنیوم، آهن و مس می باشد.
خواص شگفت انگیز سمنو
مصرف این خوراکی بسیار خوشمزه فواید بی شماری دارد که در ادامه شما را با خواص شگفت انگیز سمنو آشنا می نماییم:
- مصرف سمنو برای تامین سلامت افراد و پیشگیرى از ابتلا به برخی از بیماری ها بسیار مفید است.
- وجود انواع ویتامین های ب در این خوراکی موجب بهبود وضعیت پوست و مو و جلوگیری از خشکی پوست و ریزش مو می باشد.
- ویتامین ای موجود در این ماده خوراکی با دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی سبب جلوگیری از ابتلا به سرطان ها می شود.
- جوانه گندم، دارای مقدار قابل توجهی فیبر و آب می باشدبنابراین مصرف سمنو از ابتلا به یبوست جلوگیری می نماید.
- کاهش علائم دردهای یائسگی در بانوان
- پیشگیری از پوکی استخوان
- کاهش وزن
برای اطلاع از نحوه استفاده از سمنو برای لاغری به ادامه این مقاله در لینک زیر مراجعه کنید:
لینک منبع:https://salamatweb.ir/samanous-benefits-slimming-slimming-diet-samanou/