خانه
1.09K

باتر چیکن غذای هندی

  • ۱۶:۲۳   ۱۳۹۵/۴/۲
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    باتر چیکن غذای هندی

    واد لازم برای۴ نفر:
    مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم، خورشی
    روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
    پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری‌شده
    سیر: ۲حبه، ساطوری‌شده
    زنجبیل تازه: ۲ قاشق چای‌خوری، ساطوری‌شده
    پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری
    ادویه گرم ماسالا: ۲ قاشق چای‌خوری
    زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
    فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری
    کره: ۲۵ گرم
    گشنیز: یک دسته کوچک، ساطوری‌شده
    نمک: به میزان لازم
    مواد لازم برای طعم‌دار کردن مرغ:
    سیر: ۲حبه، ساطوری‌شده
    زنجبیل تازه: یک قاشق چای‌خوری، رنده شده
    فلفل قرمز تند: یک عدد، ساطوری‌شده
    آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
    پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری
    پودر زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری
    زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
    ماست: ۱۵۰ میلی‌لیتر
    نمک: به میزان لازم
    روش تهیه:
    ۱- مواد طعم‌دار کردن مرغ را با هم مخلوط کرده و تکه‌های مرغ را که بهتر است ران باشد، حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.
    ۲- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را ۴دقیقه در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.
    ۳- ادویه‌ها را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود. کره را هم در قابلمه ریخته و صبر کنید تا آب شود.
    ۴- مرغ‌ها را از مایه خارج کرده و داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد آب نیندازد و مرغ‌ها سرخ شود. مایه باقیمانده طعم‌دار کردن مرغ را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید. نیم پیمانه آب جوش ریخته و با در بسته، ۳۰دقیقه خورش را بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اگر لازم بود، کمی آب‌‌جوش اضافه کنید اما به یاد داشته باشید که این خورش غلیظ است. قبل از سرو غذا، گشنیز ساطوری‌شده را اضافه کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنید.
    نکــــات:
    ۱- به جای مرغ از میگو، ماهی و گوشت قرمز هم می‌توانید استفاده کنید.
    ۲- اگر تندخور نیستید، فلفل قرمز تند را از دستور غذایی خارج کنید.
    ۳- اگر از سینه مرغ استفاده کردید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان برای پخت خورش کافی است.
    ۴- در بعضی دستورها بعد از تفت دادن ادویه، یک تا ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی اضافه کرده و آن را کمی تفت می‌دهند.

    باتر چیکن غذای هندی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان