*خومن چوش:
این بازی بیشتر در شبهای تاریک انجام میشود و تعداد بازیکنان آن نیز باید زوج باشند تا به 2 دسته مساوی تقسیم گردند. یکی از بازیکنان ابتدا چوبی را به همه نشان داده و سپس آن را به نقطهای دور پرتاب میکند، سپس همه بازیکنان برای پیدا کردن چوب دستی به تکاپو میافتند. هر گاه یکی از هر 2 دسته چوب را بیابد، پایش را بر روی آن قرار داده و فریاد میزند خومن چوش (من چوب را پیدا کردهام) و همه بازیکنان به سمت او میدوند و گروهی که چوب را پیدا کردهاند برنده بازی محسوب میشوند و از نقطهای که چوب را یافتهاند تا نقطهای که چوب را پرتاب کردهاند بر دوش گروه بازنده سوار میشوند.
*ترفه بازی:
ترفه بازی از جمله بازیهای زمستانی است که در بین بچههای روستا و عشایر لرستان بیشتر متداول و مرسوم است. تعداد بازیکنان آن 10 نفر است که به 2 دسته 5 نفری تقسیم میشوند و یک دسته در میان دایرهای که به شعاع 5 متر رسم شده میایستند و هر کدام رشته طناب یا کمربندی زیر پای خود قرار میدهند و دسته 5 نفری دیگر در بیرون دایره قرار گرفته و مرتب در اطراف افرادی که داخل دایره قرار دارند، میچرخند و تلاش میکنند کمربندها را از زیر پای آنها بردارند. هر گاه یکی از 5 نفر دسته خارج از دایره موفق به برداشتن کمربند شود، با آن به افراد داخل دایره حمله میکند و شروع به زدن آنها میکند. افراد داخل دایره که حق ندارند از دایره خارج شوند هنگام فرار از ضربات طرف مقابل سعی مینمایند با پا به قوزک پای حریف خارج از دایره بزنند تا خود را از این موقعیت رها کنند. اگر کسی از افراد خارج از دایره بزند، بازی متوقف میشود و بازیکنان 2 دسته جای خود را عوض میکنند و بازی به همین منوال ادامه مییابد.
*گل زرکی:
تعداد بازیکنان در این بازی از 4 الی 10 نفر و بیشتر هم میشود و این بازی بیشتر مخصوص پسران نوجوان میباشد و در شبهای مهتابی و بیشتر در شبهای تابستانی در زمین صاف و هموار انجام میگیرد. افراد به 2 گروه مساوی تقسیم میشوند و یک تکه چوبی را به اندازه 20 الی 30 سانتیمتر انتخاب میکنند و محلی را به عنوان الگه در نظر میگیرند. بنا به توافق طرفین چوب را به دست یکی از افراد میدهند تا آن را به هر جهتی که میخواهد پرتاب کند هنگام پرتاب چوب، افراد 2 گروه گوش خود را تیز میکنند تا از صدای افتادن آن بفهمند چوب به کجا افتاده است. سپس همگی با سرعت به جستجوی آن میروند، ضمنا در حین تلاش برای یافتن چوب، افراد هر 2 گروه همدیگر را زیر نظر قرار میدهند تا مبادا یکی از افراد گروه مقابل چوب را یافته و به دالگه برساند. اگر فردی از یک گروه توانست چوب را بیابد و به دالگه برساند، آن گروه برنده است ولی اگر در حین رساندن چوب به دالگه افراد گروه مقابل چوب را از او بگیرند و خودشان به دالگه برسانند آن گروه برنده محسوب میشود.
*جفتو:
معنای این کلمه در اصل جفت 2 میباشد. جفت 2 به معنای به صورت جفت جفت دویدن است و بازی به این صورت میباشد که 2 نفر محلی را به عنوان مقصد در نظر میگیرند و در حضور عدهای به عنوان تماشاچی اقدام به دویدن میکنند و هر کسی که زودتر به مقصد تعیین شده برسد، برنده محسوب میشود. لازم به توضیح است که در گذشته این بازی بین 2 سوار نیز انجام میگرفت.