مواد لازم برای تقریبا 24 برش:
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
آب 2 و نیم پیمانه
جوهر لیمو 2/1 قاشق چایخوری
شکر 1 پیمانه
پودر نشاسته 2/1 پیمانه
مربای گل سرخ 2/1 پیمانه
پودر نارگیل 3/2 پیمانه
گردو 12 عدد نصف شده
طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو با نصف پیمانه آب مخلوط کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه با قدرت 100 وات یا 10% در دستگاه بذارید تا ژلاتین روان بشه و بعد جوهر لیمو رو بهش اضافه کنید.
شکر رو با 1 پیمانه آب مخلوط کنید و هم بزنید و به مدت 3 تا 4 دقیقه با قدرت 900 وات یا 100% بدون درپوش در مایکروفر بذارید تا شکر توی آب حل بشه.
پودر نشاسته رو با 1 پیمانه آب مخلوط کنید و به شکر و آب اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با قدرت 600 وات یا 60% توی دستگاه بذارید و چندین بار هم بزنید تا نشاسته گلوله نشه.
بعد ژلاتین رو اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه توی دستگاه بذارید تا سفت بشه.
بعد مربا رو با اون مخلوط کنید و برای 2 تا 3 دقیقه دیگه با قدرت 600 وات توی دستگاه بذارید و هم بزنید تا خوب سفت بشه.
حالا اجازه بدید تا خنک بشه و بعد روی یه فویل آلومینیم، پودر نارگیل رو بپاشید و مواد رو روی اون پهن کنید و وسط اون گردو رو بذارید و با کمک فویل اونو رول کنید و توی یخچال برای 2 ساعت بذارید تا ببنده و بعد برش بزنید.
***نکات
*جوهر لیمو رو از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
*میتونید همین مراحل رو روی گاز هم انجام بدید.
*میتونید برای اینکه رنگ قرمز خوشرنگی داشته باشید، از چند قطره رنگ خوراکی قرمز هم استفاده کنید.(البته من رنگ نریختم)
*میتونید به جای مربای گل سرخ، مربای بهار نارنج هم بریزید.
*کل این دستور 2220 کالری داره!