باقلوا گوشت ترکی
مواد خمیر
روغن مایع یک لیوان سر خالی
ماست یک لیوان سر خالی
تخم مرغ یک عدد سفیده
بکینگ پودر یک ق س
نمک یک ق چ
ارد به میزان لازم
سفیده تخم مرغ وماست و روغن ونمک وبکینگ پودر رو با هم زن دستی زده سپس ارد را اضافه کرده تا جایی که به دست و ظرف نچسبد اماده است 15 الی 20 دقیقه استراحت می دهیم.
مواد میانی
یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده کمی که تفت خورد وسبک شد گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده وقتی گوشت کمی تفت خورد وباز شد سه حبه سیر رنده شده را اضافه می کنیم مخلوط کرده و سپس یک عدد سیب زمینی ویک عدد هویج رنده شده را نیز اضافه کرده مخلوط می کنیم ودر اخر نصف لیوان نخود فرنگی ویک قاشق مربا خوری رب گوجه ونمک وفلفل را اضافه کرده مخلوط که شد از روی حرارت بر می داریم.
خمیر را دو قسمت کرده یک قسمت را با وردنه خوب باز می کنیم ظرف پیرکس را چرب کرده وخمیر را در ان پهن کرده سپس مواد میانی را ریخته کاملا پهن می کنیم و خمیر دوم را باز کرده وروی مواد انداخته واز همه طرف زیر ورو خمیر را به هم می چسبانیم برش زده وروی ان زرده تخم مرغ را می مالیم وبرای 45 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا مغز پخت شود.