خانه
918

بلغور عربی

  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۵/۱/۳۱
    avatar

    بلغور عربی

    نوشته شده توسط:سفید برفی
    سه شنبه ٣١ فروردین ١٣٩٥-٠٨:٣٧ ق.ظ

    بلغور عربی
      
    ذائقه‌ی آفریقایی، عربی... 
    بلغور عربی «couscous» غذایی محبوب در شمال آفریقا به ویژه در مراکش، الجزایر، تونس و کشورهای عربی است. 
    بلغور عربی از نظر غذایی جزو سالم‌ترین محصولات غله‌ای است. دو برابر پاستا، ویتامین ب۶، نیاسین، ریبوفلاوین و اسید فولیک دارد و چربی موجود در هر ۱۰۰ کالری آن از هر دوی برنج و پاستا کمتر است. در تهیه آن از سمولینای گندم و آرد گندم استفاده میشه و در روش پخت سنتی معمولاً بخارپز میشه و نیاز به زمان زیادی داره ولی بلغور عربی که بصورت آماده به طبخ در فروشگاه‌ها دیده میشه، قبلاً بخارپز شده و خشک شده است و معمولاً دستور پختش به این صورت است که به ازای هر پیمانه بلغور عربی، یک و نیم پیمانه آب جوش به آن اضافه می‌کنند و بمدت پنج دقیقه در ظرف رو محکم می‌پوشانند، تا بلغور باد کند و قابل خوردن شود. این غذا بطور سنتی همراه با گوشت و خورش سبزیجات سرو میشه، دستوری که می‌نویسم شاید کمی متفاوت‌تر از دستور اصلی باشه ولی از لحاظ طعم و مزه بسیار متنوعه و در نوع خودش بسیار خوشمزه. 
    مواد لازم برای ۴ نفر: 
    گوشت مرغ (قسمت بالای ران بدون استخوان) ۴۵۰ گرم  ...
    مشاهده مطلب ( http://sefidbarfi.com/?p=١٠٧٧١ )


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان