خانه
1.78K

بیسکوئیت بدون شکر

  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۵/۴/۹
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    بیسکوئیت بدون شکر

    مواد لازم:

    آرد: ۲۲۵ گرم
    مارگارین: ۱۲۵ گرم
    پودر شکر رژیمی (اسپارتام): ۳۰ گرم
    زرده تخم‌مرغ: یک عدد
    آب سرد: دو قاشق غذاخوری
    وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
     
    مواد میانی:

    خرمای هسته گرفته: ۳۰۰ گرم
    آب جوش: ۲۰۰ میلی لیتر
    پودر هل: ۲ قاشق چایخوری
    پودر گردو: ۱۰۰ گرم

     
    روش تهیه:

    ۱. ابتدا آرد و پودر شکر را مخلوط کرده، داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم؛ سپس مارگارین را خرد کرده به همراه زرده تخم‌مرغ، آب و وانیل به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم، تمامی مواد را با نوک انگشتان به خورد هم می‌دهیم و در آخر چند بار چنگ می‌زنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.

    ۲. خمیر را داخل یک کیسه نایلونی و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار می‌دهیم.

    ۳. پس از این مدت ۱۵ دقیقه خمیر را در دمای محیط و روی میز کار می‌گذاریم تا دوباره به دمای محیط برسد؛ سپس آن را توسط وردنه روی میز آردپاشی شده به قطر حدودا نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم.

    ۴. با کاتر گرد که قطر آن با قطر مهر همخوانی داشته باشد خمیر را کاتر زده داخل سینی فر می‌چینیم و روی هر بیسکویت دایره‌ای را یک بار مهر می‌زنیم.

    ۵. بیسکویت‌ها را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

    طرز تهیه مواد میانی:

    ۱. مدت پخت این بیسکویت حدود ۲۰ دقیقه است. کمی که کف آن طلایی شد از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا سرد شود.

    ۲. ابتدا خرما را کاملا ریز خرد می‌کنیم؛ سپس با آب جوش، پودر هل و گردو داخل ظرف مخصوص کرم‌پزی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم حدود سه تا چهار دقیقه بعد از به جوش آمدن کرم را می‌پزیم. از کرم حاصل هر بار مابین دو بیسکویت قرار داده و آنها را به هم جفت می‌کنیم.

    ۳. این شیرینی حدود یک هفته داخل ظرف در بسته روی میز ماندگاری دارد.

    بیسکوئیت بدون شکر
  • leftPublish
  • ۱۹:۲۹   ۱۳۹۵/۴/۱۲
    avatar
    seraj
    کاربر جديد|2 |1 پست

    خدمت خانم خاچویی و علاقمندان به محصولات رژیمی

    با سلام و احترام،

    در رابطه با بیسکویت بدون شکر : لطفا در مورد استفاده از آسپارتام دقت بیشتری نمایید . قابل ذکر است که آسپارتام  ( یک ماده شیمیایی ) تحمل دمای بیشتر از 43 درجه سانتیگراد ( 85 درجه فارنهایت ) را ندارد و در دمای بیش از آن تجزیه میشود به ماده های خطرناک اسید نالانین ( باعث سردرد های مزمن میشود)  و الکل متانول ( سمیت خونی می آورد ). 

    با توجه به اینکه بیسکویت 180 درجه حرارت می بیند ، لذا استفاده از آسپارتام اشتباه است . بجای آن میتوان از جانشینان طبیعی استفاده نمود که حتی قند خون را پایین هم می آورند.

    با تشکر

    سراج

  • ۱۱:۱۶   ۱۳۹۵/۴/۱۳
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست
    زیباکده
    seraj : 

    خدمت خانم خاچویی و علاقمندان به محصولات رژیمی

    با سلام و احترام،

    در رابطه با بیسکویت بدون شکر : لطفا در مورد استفاده از آسپارتام دقت بیشتری نمایید . قابل ذکر است که آسپارتام  ( یک ماده شیمیایی ) تحمل دمای بیشتر از 43 درجه سانتیگراد ( 85 درجه فارنهایت ) را ندارد و در دمای بیش از آن تجزیه میشود به ماده های خطرناک اسید نالانین ( باعث سردرد های مزمن میشود)  و الکل متانول ( سمیت خونی می آورد ). 

    با توجه به اینکه بیسکویت 180 درجه حرارت می بیند ، لذا استفاده از آسپارتام اشتباه است . بجای آن میتوان از جانشینان طبیعی استفاده نمود که حتی قند خون را پایین هم می آورند.

    با تشکر

    سراج

    زیباکده

    ممنون از راهنماییتون ولی آسپارتام توی این شیرینیه ؟!

  • ۱۶:۱۳   ۱۳۹۵/۴/۱۳
    avatar
    نیکی9292
    کاربر فعال|245 |416 پست

    سلام این بیسکوییتم من امتحان کردم خوشمزست بهتون پیشنهاد میکنم

    بیسکوئیت بدون شکر

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان