خدمت خانم خاچویی و علاقمندان به محصولات رژیمی
با سلام و احترام،
در رابطه با بیسکویت بدون شکر : لطفا در مورد استفاده از آسپارتام دقت بیشتری نمایید . قابل ذکر است که آسپارتام ( یک ماده شیمیایی ) تحمل دمای بیشتر از 43 درجه سانتیگراد ( 85 درجه فارنهایت ) را ندارد و در دمای بیش از آن تجزیه میشود به ماده های خطرناک اسید نالانین ( باعث سردرد های مزمن میشود) و الکل متانول ( سمیت خونی می آورد ).
با توجه به اینکه بیسکویت 180 درجه حرارت می بیند ، لذا استفاده از آسپارتام اشتباه است . بجای آن میتوان از جانشینان طبیعی استفاده نمود که حتی قند خون را پایین هم می آورند.
با تشکر
سراج