خانه
1.49K

تأثیر خوردن «فرنی» در کاهش ابتلا به سرطان

  • ۱۰:۵۶   ۱۳۹۵/۳/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مطالعات اخیر دانشمندان نشان می‌دهد که خوردن «فرنی» ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

    بر اساس مطالعات محققان دانشگاه هاروارد استفاده از رژیم غذایی حاوی 70 گرم غلات به صورت روزانه که معادل یک کاسه بزرگ فرنی است می‌تواند از ابتلا به سرطان جلوگیری کند.بر اساس گزارش روزنامه ایندیپندنت، امروزه مطالب بسیاری در رابطه با رژیم‌های مختلف غذایی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان منتشر می‌شود اما در یکی از عجیب‌ترین این مطالب، محققان مدعی شدند که خوردن روزانه یک کاسه فرنی برای صبحانه می‌تواند از بروز و ابتلا به سرطان جلوگیری کند.

    مطالعه محققان دانشگاه هاروارد بر اساس یک مطالعه متاآنالیز و شامل چندین مطالعه در مورد مواد غذایی سبوس‌دار بود که 786076 نفر در آن شرکت داشتند.

    نتایج این آزمایش نشان می‌دهد که خوردن روزانه 70 گرم غلات خطر مرگ ناشی از عوامل اصلی مرگ و میرهای مطرح را 22 درصد کاهش می‌دهد.

    بر اساس ادعای این محققان خوردن 70 گرم غلات در هر روز (به همان مقدار که در یک کاسه بزرگ فرنی یافت می‌شود) خطر ابتلا به سرطان را 20 درصد و خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی را نیز 20 درصد کاهش می‌دهد.

    غلات سبوس‌دار شامل سبوس، بلغور،، جو دوسر و ... است که حاوی مواد غذایی شامل پروتئین، فیبر، آهن و اسید فولیک هستند.

  • leftPublish
  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۵/۳/۳۰
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست
    چه خوب فکر نمیکردم فرنیم مفید باشه به خاطر آردی که توش داره و اینکه شیر تو پخت فرنی خیلی تو معرض حرارت میمونه.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان