با میوه های تابستانی یک ترافل تابستانی خوش طعم درست کنید.
طرز تهیه یک دسر زیبا و خوشمزه را برای آموزش شما قرار داده ایم. این دسر را برای مهمانی ها تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای ترافل میوه های تابستانی :
توت فرنگی یخ زده : 400 گرم
پودر قند : 120 گرم
آب : 4 قاشق غذا خوری
پوست رنده شده یک عدد لیمو
برای لایه اصلی ترافل میوه های تابستانی :
پنیر خامه ایی : 500 گرم
ماست توت فرنگی : یک لیتر
شیرینی تر رولت
کاستارد آماده : یک لیتر
تمشک : 250 گرم
توت فرنگی : تازه 250 گرم
برگ نعنا برای تزیین
طرز تهیه ترافل میوه های تابستانی :
1. در ابتدا باید سس دسر را آماده کنیم.
2. برای تهیه سس ، توت فرنگی های یخ زده را در یک قابلمه کوچک قرار دهید و آن را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.
3. سپس با یک قاشق یا چنگال توت فرنگی های نرم شده را له کنید.
4. رنده پوست لیمو ترش، شکر و آب را اضافه کنید و 5 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود.
5. سپس سس را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
6. پنیر خامه ایی را بزنید تا نرم شود.سپس ماست میوه ایی را اضافه کنید ودر مخلوط کن بریزید تا به خوبی مخلوط شود.
7. ظرف سرو را بردارید.کف ظرف را با رولت بپوشانید.
8. روی رولت کمی پودر قند بپاشید.
9. کاستارد را روی آن قرار دهید.
10. ترکیب ماست و پنیر خامه ایی را روی آن بریزید.
11. از سس آماده شده روی ترکیب ماست و پنیر بریزید.
12. یک لایه تمشک و یک لایه توت فرنگی را به ترتیب روی لایه های قبلی قرار دهید.
13. حالا دو مرتبه ، ترتیب لایه ها را از ابتدا تا انتها تکرار کنید.
14. لایه آخر که سطح ظرف را تشکیل می دهد با سس بپوشانید و روی آن برگ تازه نعناع قرار دهید.
15. دسر را یک ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.