تست روانشناسی های مختلفی در دنیای روانشناسی برای تشخیص روحیات افراد وجود دارد که تست آهنگ یکی از آنهاست. حتما می دانیدکه آهنگ های مورد علاقه افراد مطابق با شخصیت درونی شان است و درواقع آنها از طریق شنیدن آهنگ های مورد علاقه شان با شخصیت واقعی و درونی شان نوعی ارتباط خاص برقرار می کنند و این امر سبب می شود که از شنیدن آن آهنگ احساس خوشایندی به آنها دست داده و حتی گاهی خواستار آن هستند که آن آهنگ را بارها گوش دهند.اگر علاقه به گوش دادن اهنگ های غمگین و یا آهنگ های شاد دارید مسلما روحیات متفاوتی خواهید داشت که با انها آشنا خواهید شد.
تست شخصیت شناسی: آهنگ شاد گوش میدی یا غمگین؟
۱- آهنگ های شاد
افرادی که اغلب این سبک شعری را می پسندند، روحیه شاد و سرحال دارند و در اکثر مواقع از اعتماد به نفس بالایی برخوردارند و البته ناگفته نماند که این افراد که اغلب دنبال هیجان هستند سعی بر این دارند تا با شنیدن این نوع آهنگ ها به هیجان برسند.
۲- آهنگ های کلاسیک
این افراد که به شدت به دنبال لحظه ای آرامش می گردند، با شنیدن این نوع آهنگ آن چنان احساس آرامش روحی و جسمی می کنند که اگر در موقع شنیدن آن آهنگ مزاحمشان شوید و یا سعی کنید که آن آهنگ را قطع کند به شدت با شما برخورد می کنند. آنها شخصیتی حساس و گاهی آسیب دیده دارند و کسانی هستند که در زندگی شان مشکلات و دغدغه های فراوان دارند. دوست دارند با شنیدن این نوع آهنگ نوعی خلع روحی خود را درمان کنند.
۳- آهنگ های لایت و آرام
اکثر کسانی که به این نوع سبک علاقه مندند، بسیار آرام و باوقار هستند. اکثر انسان ها از این نوع سبک خوششان می آید. حتی گاهی به روی حیوانات هم اثر می گذارد. بیشتر پزشکان به مادرانی که کودکان ناآرامی دارند توصیه می کنند که در موقع خواب برای کودکانشان آهنگ های آرام بگذارند. البته کسانی که شخصیت ناآرام دارند و معمولا دچار استرس می شوند بهتر است گاهی مواقع این نوع آهنگ را گوش کنند تا کمی آرام شوند. (این نوعی روش درمانی معروف در دنیاست)
۴- آهنگ های غم انگیز
این افراد اغلب کسانی هستند که در زندگی مشکلات زیادی را متحمل شده و یا شکست روحی خورده اند. آنها با شنیدن این آهنگ ها احساس می کنند که انگار تمام ناگفته هایی که مدت ها در دلشان نگه داشته اند را بازگو می کند. گویی انگار حرف های خودشان است. البته بیش از حد گوش دادن به این سبک آهنگ ها باعث افسردگی و نوعی خود درگیری روحی شده و فرد اغلب گوشه گیر و تنها می شود.