خانه
23.4K

تولد

  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    کاربر جديد|5 |15 پست
    سلام دوستای خوبم میخوام برای همسرم تولد بگیرم میشه به من بگین چه غذاهایی درست کنم که هم خاص باشن هم دیزاین قشنگی داشته باشن کلا ی تزای شیک و خاص بدین لطفا.....

  • leftPublish
  • ۱۰:۵۸   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    .تولد
    تولد
    تولد
  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    رینگ مرغ و پیازچه

    موادلازم برای خمیر :

    1. حدود 2پیمانه آرد

    2. 1ق م مایه خمیر فوری

    3. 1ق م شکر

    4. 1ق م نمک

    5. روغن 3ق س

    6. آب ولرم حدود نصف پیمانه

    مواد میانی :

    1. سینه مرغ ریز شده 1عدد

    2. پیازچه وریحان خرد شده کمی

    3. پیاز خرد شده 1عدد سیر 1حبه

    4. فلفل دلمه ای رنگی به میزان لازم

    5. پنیر خامه ای 100 گرم

    6. پنیر چدار 3ق

    7. پنیر پستو کمی



    طرز تهیه:

    خوب خمیر را اول آماده میکنیم آرد نمک وشکر ومایه خمیر فوری را کمی مخلوط بعد روغن را اضافه میکنیم بعد آرام آب را اضافه کرده تا حدی که خمیر بشه اگه سفت بود مقدار آب را بیشتر کنید بعد خوب ورز میدیم 1ساعت بهش استراحت میدیم.

    بعد از1 ساعت خمیر را به صورت دایره باز کرده وبرش میدیم مثل عکس زیر:



    ودر سینی چرب شده میذاریم بصورت شکل زیر میذاریم:



    بعد پباز را تفت میدیم سینه مرغ را ریزکرده با نمک وفلفل مزه دار میکنیم وبا 1حبه سیر رنده شده به پیازها اضافه میکنیم حالا فلفل دلمه ای رنگی خرد شده وریحان و پیازچه خرد شده را هم به مرغ اضافه میکنیم.

    پنیرها را داخل ظرفی ریخته حالا مواد پخته شده را به پنیرمون اضافه میکنیم مواد را روی خمیر پهن شده مثل تصویر زیر میریزیم



    ونوک مثلثها رو به زیر خمیر میبریم ودر آخر با زرده تخم مرغ رومال میکنیم وکنجد میپاشیم و در فر 200 درجه بمدت 20 دقیقه قرار میدیم.


  • ۱۱:۴۰   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    کاپ کیک سبزیجات



    مواد لازم برای تهیه ی 12 عدد:

    روغن زیتون .............................. 2 قاشق غذاخوری

    پیاز ریز خرد شده ........................ 2 عدد

    سیر له شده ................................ 1 تا 2 عدد (دلخواه)

    کدو سبز ریز خرد شده .................. 1 عدد کوچک

    فلفل دلمه سبز و قرمز خرد شده ........ هر کدام نصفه یک عدد

    کلم بروکلی ریز خرد شده ................ ½ پیمانه

    هویج ریز خرد شده ....................... 1 عدد

    نخودفرنگی و ذرت ........................ هرکدام 1/3 پیمانه

    رب گوجه فرنگی ........................... 2 قاشق غذاخوری

    پودر عصاره ی سبزیجات .................. 1 قاشق چایخوری

    زردچوبه و پودر اورگانو .................. هرکدام 1 قاشق چایخوری

    آبلیمو ......................................... 1 قاشق غذاخوری

    پنیر پیتزا ...................................... ½ پیمانه

    خمیر هزارلای آماده ......................... 3 ورق (Shortcrust Pastry)

    نمک و فلفل تازه

    *خمیر هزارلا را به صورت آماده می توانید از سوپرمارکت های بزرگ تهیه کنید. تهیه ی آن در منزل کمی وقت گیر است و بسیار چرب می شود به علت مصرف بالای کره. در کل در منزل مقرون به صرفه نمی باشد. چنانچه این خمیر را در دسترس ندارید از نان لواش گرد نیز می توانید استفاده کنید ولی طعم آن به کلی تغییر خواهد کرد.



    ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کرده و سپس قالب 12 تایی مافین را با اسپری روغن چرب نمایید. خمیر هزارلا را از فریزر خارج کرده و درون یخچال قرار دهید تا از حالت انجماد خارج گردد و یا در صورت کمبود وقت در محیط آشپزخانه قرار داده تا یخ آن باز شود. (همواره روی آن را با فویل پلاستیکی بپوشانید و سپس از انجماد خارج کنید تا از تشکیل لایه ی سفت اطراف خمیر جلوگیری شود.)

    نحوه ی تهیه:

    1- روغن را در ماهی تابه حرارت داده و پیاز را کمی تفت دهید. سپس سیر را هم افزوده و کمی تفت دهید تا عطر آن به مشام آید. پس از آن زردچوبه را بیفزایید و تفت دهید حدود 1 دقیقه. اکنون همه ی سبزیجات را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید.

    2- رب گوجه و پودر عصاره ی سبزیجات را در 1 استکان کوچک آب جوش حل نمایید و به مخلوط اضافه کنید. حرارت دهید تا مخلوط به جوش آید. نباید زیاد آب داشته باشد. سبزیجات که کمی نرم شدند از روی حرارت بردارید. (دقت کنید له نشوند). آبلیمو، پودر اورگانو و نمک و فلفل را اضافه کنید. (دقت کنید به علت داشتن عصاره سبزیجات زیاد شور نشود). مخلوط را کناری قرار دهید تا کمی خنک شود.

    3- هر ورق خمیر هزارلا را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را گرد برش زده و درون قالب های مافین قرار دهید. کف خمیر را با چنگال سوراخ کنید. (زیاد سوراخ نکنید که پاره شود و آب از آن خارج شود). از مخلوط سبزیجات آماده درون قالب ها را پر کنید. سعی کنید زیاد آبکی نباشد درون قالبها. سپس کمی پنیر پیتزا روی هر کدام بپاشید (نصف از میزان پنیرها را بپاشید) و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا کاپ کیک ها طلایی شوند.

    4- از فر خارج کرده و بقیه ی پنیرها را نیز پاشیده و کمی دیگر پودر اورگانو اضافه کنید و دومرتبه در فر به مدت 5 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که پنیرها آب شوند قرار دهید. از فر خارج کرده و 5 دقیقه اجازه دهید تا در قالب خنک شوند. سپس روی سینی توری فر قرار داده و پس از 5 دقیقه با سس مورد نظر خود سرو نمایید.................. نوش جانتان



    می توانید نوع سبزیجات را بسته به سلیقه ی خود تغییر دهید. همراه با رب گوجه کمی گوجه خرد شده بدون پوست نیز می توانید استفاده نمایید.
  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    mahla nazmdeh
    کاربر جديد|5 |15 پست
    الهه جون منم غذای فست فودی مد نظرم 
  • ۱۱:۴۷   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    کاسترد قالبی(یک دسر راحت و خوشمزه)

    شیر یک لیتر

    شکر یک پ ( شیرینش بستگی به میل خودتون داره)

    وانیل کمی

    پودر کاسترد 6 ق غ

    کره 1 ق غ

    طرز تهیه:

    پودر کاسترد و شکر را داخل شیر حل کرده و روی حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا غلیظ شود. قبل از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را اضافه و برای یک دست شدن کمی با همزن بزنید.

    کاسترد آماده را داخل قالب یا ظروف انتخابی ریخته و در یخچال برای سه ساعت قرار دهید تا کاملا سرد و بسته شود. در زمان سرو، دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده و با وارد کردن ضربه ای به پشت قالب، از ظرف خارج کنید.





    مواد لازم برای سس شکلات

    شکلات تخته ای تلخ 100 گ

    روغن مایه 1 ق غ

    خامه 3 ق غ

    طرزتهیه:

    خامه را روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید تا روان و گرم شود ولی نجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و شکلات خرد شده و روغن مایع را اضافه و مرتب هم بزنید تا سسی روان بدست آید. سپس سس را روی کاسترد قالبی ریخته و تزئین کنید
  • leftPublish
  • ۱۲:۰۵   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    mahla nazmdeh
    کاربر جديد|5 |15 پست
    arush fogholadeie azizam...............
  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    خواهش میکنم
  • ۱۳:۰۶   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    فیله مرغ کرانچی



    مواد لازم:

    فیله مرغ

    آرد گندم

    آب یخ

    کرانچی تند



    طرز تهیه:

    فیله مرغ را با نمک و فلفل و پودر سیر مزه دار کنید. اگر فیله در دسترس ندارید میتونید سینه مرغ رو نواری ببرید یکم روشو بکوبید تا پهن بشه بعد ازش استفاده کنید.

    فیله ها را اول داخل آرد گندم بغلطونید. بعد بزارید داخل آب سرد و بعد هم داخل کرانچی های تندی که لهشون کردید (من با گوشتکوب له کردم)

    تو روغن زیاد سرخ کنید و نوش جان.

    میتونید به جای کرانچی از پفک هم استفاده کنید.
  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    مافین مرغ و ذرت



    برای درست کردن این غذا نیاز دارید به:
    سینه مرغ پخته شده یا خام 1 عدد
    ذرت 2 قاشق غذاخوری پر
    پیاز ریز نگینی شده 1 عدد متوسط
    عصاره مرغ 1 عدد
    کره 2 قاشق غذا خوری
    روغن ¼ پیمانه
    ماست خامه ای ½ پیمانه
    آرد 1 و ¼ پیمانه
    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    تخم مرغ 2 عدد
    زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
    لیمو فلفلی و پاپریکا هر کدام نصف قاشق چایخوری
    فلفل دلمه سبز نصف یک عدد



    در قدم اول باید قالب مافینتون رو با کره حسابی چرب کنید. و کنار بگذارید.

    حالا پیاز ریز نگینی شده تون رو توی تابه با دو قاشق روغن تفت بدید. در حدی که سبک بشه نه طلایی.


    حالا نوبت به مرغتون می رسه. تستر جون از مرغ پخته شده خرد شده استفاده کرده بودند اما من ترجیح دادم مرغم خام نگینی باشه و بعد از اینکه پیازم سبک شد اضافه کردم تا تفت بخوره و بپزه.
    به نظرم بافت بهتری میده تا مرغ پخته شده



    شما هر کدوم رو که دوست داشتید بریزید. بعدش هم نوبت می رسه به ذرت و فلفل دلمه. توی دستور فلفل دلمه نداشت و من خودم برای ترکیب رنگی بهتر و طعم بهتر اضافه کردم.



    شما هم اگه مایل بودید بزنید عطر خوبی به غذا می ده. حواستون باشه که خیلی خیلی کم به مایتون نمک بزنید. چون عصاره داریم که شوره و دیگه توی غذا نیازی به نمک نخواهید داشت.
    حالا زیرش رو خاموش کنید تا کمی خنک بشه.

    توی یک کاسه آردو بیکینگ پودر رو همراه با ادویه ها و عصاره مرغ با هم مخلوط می کنیم و کمی ویسکشون می کنیم تا مخلوط هوادهی بشه یا اینکه اردش رو الک می کنیم.

    در کاسه دیگری روغن مایعمون رو همراه با کره کمی با همزن بزنید و بعد تخم مرغ و ماسه رو بهش اضافه کنید و بزنید. در آخر زعفرون دم شده رو بهش اضافه کنید تا غذاتون خوشرنگ بشه



    حالا مخلوط آردیتون رو به این مواد اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه




    و در نهایت مایه مرغ رو که خنک شده اضافه کنید



    حالا قالب با کره چرب شده تون رو از این مواد پر کنید.
    نیازی به کپسول نیست.
    این غذا بافتی نرم و خوشمزه داره.



    قالب رو به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر 180 درجه که 15 دقیقه جلوتر گرم شده در طبقه وسط قرار بدید.
    یا تا زمانی که رویشان کمی طلایی بشه



    این غذا رو با سس کچاب و خردل میتونید میل کنید.
    خیلی مناسب مهمانی ها و رنگین کردن سفره هاست.

    این غذا سردشم خوشمزست



    ویرایش شده توسط Arusha در تاریخ ۸/۶/۱۳۹۳   ۱۳:۲۷
  • ۱۴:۱۸   ۱۳۹۳/۶/۸
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست

    نوتلا اسکورز



    مواد لازم:

    كره 100 گرم

    شكر نصف ليوان

    تخم مرغ 1 عدد

    وانيل 1 ق چ

    آرد 1 ليوان

    نوتلا 5 ق غ یا نصف پاکت خامه صبحانه و 50 گرم شکلات تلخ یا فندقی + 2 قاشق نوتلا(البته میتونید کلا نوتلا رو حذف کنید)

    فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید

    کره باید نرم ولی سرد باشه

    کره و شکر و وانیل رو خوب میزنیم...تخم مرغ رو هم اضافه کردهه و می زنیم

    در نهایت آرد رو اضافه و با قاشق یا دور تند همزن مخلوط میکنیم

    نبايد زيادي همش بزنيم چون نتيجه كار رو خراب ميكنه. همين كه مخلوط شه كافيه. ولي حتما بايد خوب مخلوط شه



    تو سینی فر کاغذ روغنی میندازیم...لازم نیست چرب بشه...و خمیر رو توی سینی پهن میکنیم

    این مواد دو برابر پف میکنه

    و توی فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار میدیم تا دور کیک طلایی یا قهوه ای روشن بشه

    قانون پختش 15 دقیقه هست اما تا 20 دقیقه هم ممکنه بسته به فر شما طول بکشه



    برای کرم روش باید فقط از نوتلا استفاده کنید به این صورت که نوتلا رو روی کیک بکشید و بععد هم برش بزنید

    اما من یه کار دیگه کردم که برای کسایی که نوتلاشون کمه یا در دسترس ندارن کارایی داشته باشه

    به این صورت که :

    50 گرم خامه صبحانه یا نصف پاکت خامه صبحانه رو روی حرارت ملایم بذارید تا داغ بشه و مواظب باشید اصلا نجوشه

    و قبل از جوشیدن حرارت رو خاموش کنید

    بعد 50 گرم شکلات تلخ رو توش بریزید و خوب هم بزنید تا ذوب بشه در نهایت هم 1 تا 2 قاشق نوتلا بهش اضافه کنید

    و مخلوط کنید اگه نوتلا ندارین هم اشکال نداره میزان شکلات رو بیشتر کنید

    میتونید شکلات فندقی استفاده کنید

    حالا این کرم رو روی کیک بریزید و بعد کیک رو به صورت مربع برش بزنید و با ترافل یا شکلات و ....تزیین کنید




  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان