خانه
11.7K

جلاتوی موز و نوتلا

  • ۰۹:۰۳   ۱۳۹۲/۴/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     وای شف طیبه عزیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزم عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاشقتم برای این دستورت و همه دستور های عالی ات ...

    این جلاتو واقعا خوشمزه و خنکه ...روح آدم شاد میشه با خوردنش ...میگید نه
    یه بار امتحان کنین ببینین ..

  • leftPublish
  • ۰۹:۰۴   ۱۳۹۲/۴/۲۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    چون من اینو از شف طیبه عزیزم یاد گرفتم دقیقا دستور خودش رو میذارم:


    اول اینکه قرار نیست من همه چی بلد باشم.
    دوم اینکه قرار نیست من هر چی بلدم درست کنم.
    سوم اینکه قرار نیست من هر چی درست میکنم بقیه هم درست کنن و خوششون بیاد.

    اماااااااااااااا............. ................این جلاتو رو همه باید درست کنن و همه باید خوششون بیاد.
    جلاتو Gelato يا Gelati يك بستني ايتالياييه. مثل همه بستني هاي ديگه است فقط ميزان چربيش كمتره. يعني اگه بستني 14 درصد چربي داشته باشه...جلاتو 4 تا 8 درصد چربي داره. و ميزان شكرش هم كمتره. مثلا اگه بستني 21 درصد داشته باشه...جلاتو 16 درصد و توی حالت خیلی شیرین تا 22 درصد شکر داره.
    جلاتوي حرفه اي رو سر فرصتي درست ميكنم. ولي فعلا اين ورژن سريع و خوشمزه اش رو درست ميكنيم.


    نوتلا 4/1 شيشه
    شير 4/3 ليوان
    موز 2 عدد
  • ۰۹:۰۸   ۱۳۹۲/۴/۲۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    تقريبا ربع شيشه رو توي بلندر ميريزيم. هر شیشه کوچیکش 350 گرمه. پس میشه تقریبا 88 گرم یعنی تقریبا 4، 5 قاشق نوتلا. هر قاشقش 20 گرمه که 110 تا هم کالریشه.

    شير داغ رو بهش اضافه ميكنيم. من شير رو توي شيشه خالي نوتلا ريختم و گذاشتم تو مايكروفر...اينطوري از آخرين مولكول نوتلا هم استفاده كردم.و همش ميزنيم.

    موزها رو اضافه ميكنيم و بلند ميكنيم. موزها باید حتما نرم و له شده باشن. یا حداقل پوستش سیاه شده باشه. موز سفت به درد ما نمیخوره.


    ميذاريمش تو فریزر و يك ساعت ديگه برميگرديم.
    بلندر رو روشن ميكنيم.باز ميذاريم تو فریزر تا يك ساعت بعد.و يك ساعت بعد.


    در كل حدود 6 ساعت طول ميكشه. ولي اينجا واقعا گرمه. احتمالا واسه شما زودتر فرم ميگيره.

    چون هر بار با بلندر ميزنيمش بافتش نرم و بستني اي ميشه.

    من توش شكر يا عسل نريختم و شيريني موز و نوتلا از نظر من كفايت ميكنه. ولي شما مختاريد.

    اگه اين جلاتو رو بخوريد.... تا مدتها ديگه بستنيهاي بازار بهتون نميچسبه! امتحان كنيد.




  • ۰۹:۱۱   ۱۳۹۲/۴/۲۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    خوب دیدید دستورش چقدر راحته....

    میدونم خیلی هاتون میدونین نوتلا چیه اما برای اون کسایی که نمیدونن نوتلا چیه میگم که نوتلا همون شکلات صبحانه خودمونه منتها ازنوع ایتالیایی و خارجکی و فندقی بسیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــار خوشمزه

    البته الان به نسبت قبل خیلی گرون شده ...پس اگر میخاین برا جیب گرانقدرتون جهاد اقتصادی کنین ولی دلتون نمیاد از جلاتو هم بگذرید بدوید برید همون شکلات صبحانه فندقی فرمند خودمون رو بگیرین
  • ۰۹:۱۳   ۱۳۹۲/۴/۲۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    یه بار دیگه میگم که موز جلاتو باید نرم و رسیده باشه و بقول شف طیبه اقلا پوستش سیاه شده باشه پس نرید موز خیلی ژیگول و سالم و تر و تمیز بگیرید ها ....جلاتوتون خوشمزه نمیشه هـــــــــــــــا

    گفته باشم
  • ۰۹:۱۷   ۱۳۹۲/۴/۲۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    وقتی دارین جلاتو درست میکنین باید به خودتون قول بدید که خیلی ناخونک نزنین :

    از فریزر که درش آوردید اگه دیدید داره چشمک میزنه به یه قاشق اکتفا کنین .و بخوری .نشد دیگه دوتا ...

    اگه نشد چشم بسته هم بزنین ...

    من که نصفش رو در حین پروژه خوردم..خوب البته من یه نمه شکمو تشریف دارم..
  • leftPublish
  • ۰۹:۲۳   ۱۳۹۲/۴/۲۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اینم یه عکس از جلاتوی منه ...
    البته دستم لرزیده یه نمه ماته انگار

    عاشق این اعتماد به نفسم تو عکاسی ام ؟؟

  • ۱۶:۰۴   ۱۳۹۲/۴/۲۹
    avatar
    بهارک
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    ممنون عزیزم/ حتماً درست میکنم
  • ۲۳:۱۵   ۱۳۹۲/۴/۲۹
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    بهار جان اگر از طعم شکلات خوشتون بیاد مطمئنا ضرر نمیکنین
  • ۰۱:۵۳   ۱۳۹۳/۹/۲۲
    avatar
    parisan1991
    کاربر جديد|63 |113 پست
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان