حلواى موز
آرد 1 ونيم ليوان
روغن 1 ليوان
شكر 1 ليوان
آب 1 ونيم ليوان
زعفران
گلاب 1 فنجوون
مقداري پودر هل
موز (صاف باشه بهتره تا خميده)
آب وشكر و بزارين رو حرارت تا جوش بياد بعد پودر هل و گلاب وزعفران واضافه كنين وبزارين كنار.
آرد وتفت بدين بعد روغن اضافه كنين البته كره وروغن حيووني بهتره بعد كه خوب تفت خورد شربت و بهش اضافه كنين.
رو ي سطح صاف نايلون بندازين حلوا رو روش باز كنين وموز بزارين روش بعد رولش كنين كمي فشار بدين تا بچسبه بهش چند ساعت داخل يخچال بزارين بعد برشش بدين.
نوش جان
چون سطح موز سياه ميشه فقط موقعي كه خواستين بخورينش برشش بزنين.