عصاره مرغ الیت:1عدد
سیر:1عدد رنده شده
سینه مرغ بدون پوست:3قطعه
فلفل دلمه ای قرمز:2عدد ریزخرد شده
پیاز:1عدد ریزخرد شده
ریحان خرد شده:1قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای کم چرب:120گرم
سینه مرغ را با پیاز، زردچوبه و ادویه بپزید و آب مرغ را نگه دارید.
پس از آن یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. سینه های مرغ را با روغن کمی تفت داده سپس از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
در همین ماهیتابه ، پیاز و سیر و بعد از آن فلفل های خرد شده را بریزید و تفت دهید. سپس عصاره مرغ الیت، آب مرغ، پنیر خامه ای را اضافه کنید وهم بزنید تا به خوبی مخلوط شود.
سینه های مرغ را دوباره به تابه اضافه کنید. بعد از چند دقیقه آماده سرو میباشد.
ریحان خرد شده را اضافه و نوش جان کنید.