براونی یکی از دسرهایی است بسیاری از مردم دوست دارند. این دسر را میتوانید به عنوان میانوعده یا عصرانه یا صبحانه ساده به همراه چای یا قهوه نیز میل کنید. به دلیل داشتن شکلات، کودکان نیز آن را بسیار دوست دارند. به همین دلیل، دستور پخت و چند ترفند برای بهتر شدن آن را برایتان توضیح داده ایم.
مرحله یک: انتخاب دستور پخت براونیبراونی در مدل های مختلف تهیه می شود و دستور پخت های متنوع دارد. برخی از آنها آبنباتی هستند و برخی دیگر ترد و شکننده. برخی از براونی ها همانند کیک نرم هستند و در تهیه آنها از شیر و خامه استفاده می شود. برخی دیگر این گونه نیستند. شما باید مدل دلخواه خود را انتخاب و دستور تهیه آن را جستوجو کنید. ما در پایین یک دستور پخت ساده و خوشمزه برایتان نوشتهایم که شاید دوست داشته باشید.
مرحله دو: خرد کردن شکلاتشکلات، ماده اصلی تشکیل دهنده همه مدل های براونی است. شما بدون شکلات نمی توانید یک کیک ترد شکلاتی داشته باشید. برای این منظور، باید شکلات های تخته ای را به خوبی خرد کنید. سپس آنها را روی حرارت ملایم به روش غیرمستقیم آب کنید. البته در برخی از دستور پخت های براونی، به جای شکلات از پودر کاکائو استفاده شده است. هر دو آنها موجب خوشمزه شدن براونی می شوند. اما شکلات گزینه بهتر و مناسب تری است.
مرحله 3: آب کردن کره و شکلات• شکلات خرد شده را درون قابلمه بریزید.
• کره را نیز خرد کنید و درون قابلمه روی شکلات بریزید.
• آنها را روی حرارت کم قرار دهید تا شکلات و کره آب شوند.
• قابلمه را از روی حرارت بردارید. آنها را هم بزنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. از این مخلوط به عنوان پایه اصلی براونی استفاده کنید.
مرحله 4: اضافه کردن شکرشکر را به تدریج به مخلوط شکلات و کره اضافه کنید. با قاشق چوبی هم بزنید تا شکر کاملا در مخلوط حل شود و دانههای آن دیگر مشخص نباشند.
مرحله 5: اضافه کردن تخممرغتخممرغها را باید یکییکی اضافه کنید و در هر مرحله، مخلوط را خوب هم بزنید. با قاشق چوبی این کار را انجام دهید به طوری که تخممرغ ها در مخلوط شکلاتی کاملا حل شود.
مرحله 6: اضافه کردن آرددر یک کاسه دیگر، آرد و جوششیرین را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط آرد را به طور یکجا به مخلوط شکلات اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 7: هم زدن مخلوط• مخلوط براونی را خوب هم بزنید تا همه آرد در آن مخلوط شود و اثری از آن پیدا نباشد. با کمک کفگیر یا لیسک، کنارههای ظرف را پاک کنید و همه مواد را به طور کامل با هم مخلوط کنید.
• مخلوط را درون قالب بریزید. در صورت تمایل می توانید شکلات خرد شده یا آجیل نیز روی آن بپاشید.
مرحله 8: پخت، سرد شدن و فریز کردن• کف قالب را با روغن چرب کنید. یک لایه کاغذ روغنی روی آن بگذارید. مخلوط براونی را روی آن بریزید.
• براونی را به مدت 25 تا 35 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
• اجازه دهید براونی خنک شود، سپس از قالب خارج کنید.
• اگر قصد فریز کردن آنهات را دارید، باید مطمئن شوید که به طور کامل سرد شده اند.
• برای لایه رویی براونی می توانید از انواع فراستینگ شکلاتی، وانیلی، پنیر خامه ای یا کره بادام زمینی استفاده کنید.
دستور پخت براونی
• تعداد: 16 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم• 380 گرم شکلات تلخ خرد شده
• یک پیمانه شکر
• 1.5 پیمانه آرد کامل یا آرد نان
• ¼ قاشق چایخوری بیکینگپودر
• دو پیمانه شکر
• 4 عدد تخممرغ
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• توتفرنگی
طرز تهیه1. کف سینی فر را با فویل بپوشانید. روی فویل را نیز با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
2. در یک قابلمه متوسط، شکلات و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت کم هم بزنید تا هر دو آب شوند. سپس از روی حرارت بردارید. آنها را 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
3. در این فاصله، در یک کاسه کوچک، آرد و بیکینگپودر و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
4. در یک کاسه بزرگ، شکر، تخممرغ و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. با همزن برقی روی سرعت متوسط به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. مخلوط شکلات را به آن اضافه کنید. مخلوط آرد را به مخلوط شکلات بیفزایید. آنها را هم بزنید. سپس آن را درون سینی فر بریزید.
5. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی را به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید. پس از پخت، آنها را روی توری بگذارید تا خنک شوند. سپس به اندازه دلخواه برش دهید. میتوانید این براونیها را با خامه یا توتفرنگی سرو کنید.