دستور پخت نودالیت گوشت قلقلی
مواد لازم:
نودالیت گوشت الیت: 2 بسته
گوشت چرخ کرده: 400 گرم
سیر: 1 حبه
پیاز: یک عدد بزرگ
تخم مرغ: 1 عدد
گوجه فرنگی: 3 عدد
رب گوجه فرنگی: به میزان لازم
ادویه: به میزان دلخواه
دستور پخت:
در یک ظرف بزرگ گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، سیر خرد شده، پیاز رنده شده و ادویه ها را ترکیب کرده و به خوبی ورز میدهیم.
سپس گوشت ورز داده شده را به صورت کوفته های کوچک در آورده و در ماهیتابه با کمی روغن سرخ می کنیم. پس از اینکه گوشت سرخ شد، گوجه رنده شده و رب گوجه فرنگی و کمی آب را به آن اضافه می کنیم و میگذاریم تا بپزد.
در همین حین نودالیت گوشت الیت را طبق دستور روی بسته آن درست میکنیم و از آب بیرون کشیده و درون مواد گوشتمان میریزیم.
گوشت و نودالیت را با هم ترکیب کرده و سرو می کنیم. نوش جان!