مواد لازم
برنج 1 پیمانه
شیر 5 تا 6 پیمانه
خاک قند 2 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 تا 4 عدد
کره 50 گرم
ژلاتین 2.5 قاشق سوپخوری
نمک به مقدار کم
1- برنج را شسته با 2 لیوان آب کمی نمک می پزیم شیر را اضافه و حرارت را ملایم می کنیم تا آهسته بجوشد و کاملا بپزد
2- ژلاتین را به روش بن ماری آماده می کنیم
3- زرده تخم مرغ + خاکه قند را میزنیم تاسفید و سفت شود سپس وانیل + کره اضافه و مخلوط شود
4-برنج که پخت و کاملا غلیظ شد از روی حرارت برداشته میکس کرده ژلاتین و تخم مرغ را اضافه میکنیم بهم می زنیم تا مواد مخلوط شود آنرا در قالب ریخته و در یخچال قراردهید
بعد از خارج کردن از قالب با زعفران حل شده و قلم مو تزیین کنید و اطراف آنرابا مربا یا کمپوت تزیین کنید ...نوش جان